Spiritul Maya Fashion

Desi a inceput ca o idee indrazneata a unei echipe tinere si entuziaste, Maya Fashion a ajuns un atelier de creatie vestimentara, adresandu-se in special mireselor de inalta clasa, condus de designerul vestimentar Mariana Florea. Experienta de peste 25 de ani isi pune amprenta pe tot ceea ce poarta marca Maya Fashion®, care nu creeaza un stil, ci confort, naturalete, buna dispozitie, relaxare si o prezenta notabila oriunde ai merge.

Toate la un loc inseamna spiritul Maya Fashion ©.

Rochiile de mireasa special create de designerul Mariana Florea sunt gandite sa ofere comoditate, dar si sentimentul de siguranta pe care doar creatiile de bun gust si calitate ti-l pot oferi. Calitatea Maya Fashion este rezultatul armoniei dintre linie (croiala), material si nu in ultimul rand, executie. Tiparele sunt astfel concepute incat tinuta sa ofere confort la purtare – incredere in sine – design cu impact asupra privitorului.

Va asteptam in Craiova, Strada Lipscani, Nr. 32, la atelierul de creatie si magazinul specializat, precum si in magazinul din Bucuresti, str. Bulevardul Unirii, nr. 7, bl. 1C cu o colectie spectaculoasa de rochii de mireasa. In magazinele Maya Fashion® mai gasiti si voaluri pentru mirese din diferite materiale si dimensiuni, bijuterii si accesorii pentru acestea.

Despre Designer

Cu peste 25 de ani experienta, Mariana Florea creeaza rochii de mireasa al caror design este gandit sa ofere confort, naturalete si relaxare.

Designerul a realizat prima rochie de mireasa inca de la varsta de 19 ani. Pasiunea, talentul si dragostea pentru moda au reprezentat secretul reusitei acesteia si au dat nastere brandului Maya Fashion.

Perfectionista din fire, creatoarea este o persoana foarte atenta la detalii, astfel ca rochiile Maya Fashion satisfac chiar si cerintele celor mai pretentioase mirese.

Inspiratia sa vine din dorinta de a crea modele unice, din imbinarea armonioasa a formelor feminine cu materialele existente pe piata rezultand creatii ce pun in valoare corpul si personalitatea purtatoarelor.

Confort

Rochia de mireasa este piesa vestimentara cea mai importanta purtata de mireasa in ziua nuntii. Alege o rochie Maya Fashion care sa te faca sa te simti confortabil pe durata intregului eveniment.

Naturalete

O rochie de mireasa potrivita stilului tau te va face sa te simti perfect in ziua nuntii tale. Rochiile de mireasa Maya Fashion sunt create special pentru a-ti pune in evidenta naturaletea, precum si frumusetea.

Relaxare

Scapa de tensiunile emotionale din ziua nuntii, imbracand o rochie care sa te faca sa te simti speciala. Rochiile Maya Fashion sunt create exclusiv pentru a-ti transmite o stare de relaxare si confort.