Maya Fashion - Confort, Naturalete, Relaxare
Rochii Mireasa 2020
Noile colectii Maya Fashion cuprind rochii de mireasa diafane, feminine si seducatoare. Dincolo de asta, designerul Mariana Florea a inserat o multime de elemente surpriza care isi propun sa va incante privirile si sa scoata in evidenta frumuseata feminina. Ambele colectii de rochii de mireasa includ elemente cusute manual si detalii care le ajuta sa se remarce usor.
Colectia Trulli Romantic 2020 Maya Fashion
Trulli Romantic o colectie Maya Fashion 2020 idilica, fotografiata intr-o destinatie de vis reprezentata de cochetul orasel Alberobello, situat pe meleagurile pline de veselie si energie pozitiva ale Italiei, o tara care intotdeauna ne-a incantat privirile.

Va prezentam o colectie de rochii de mireasa in care accentul este pus pe feminitate si eleganta. Folosind materiale precum dantela, matasea mikado si tulle-ul, rochiile Maya Fashion din aceasta colectie au un design romantic cucerind astfel toate privirile.
Colectia de rochii de mireasa Nostalgia, semnata de designerul Maya Fashion, are un efect surprinzator si, in acelasi timp, seducator, pentru cei care o privesc.

Fotografiata in minunata insula Kefalonia, al carei taram este de vis, aceasta noua colectie reprezinta o nostalgie pentru frumos, pentru eleganta si pentru caracterul fermecator pe care modelele de rochii il au.
Copyright © 2007 Rochii de Mireasa Maya Fashion | Branding by Pion Media