Maya Fashion - Confort, Naturalete, Relaxare
Rochii Mireasa 2019
Colectiile de rochii de mireasa Maya Fashion propun doua tipuri de rochii de mireasa in 2019: rochii nonconformiste si seducatoare, ideale pentru femeile care nu se tem sa cucereasca privirile celor din jur si rochii de mireasa clasice, diafane si feminine. Ambele tipuri de modele de rochii de mireasa includ elemente cusute manual si detalii care le ajuta sa se remarce usor.
Colectia Seduction 2019 Maya Fashion
Colectia Seduction are acel vibe pozitiv al locului in care a fost fotografiata, respectiv meleagurile spaniole, Costa Blanca.

Totodata, aceasta are ceva din personalitatea femeilor moderne care aleg sa o poarte: eleganta, rafinament, delicatete, dar si o doza zdravana de nonconformism. Modele pe care le-am creat pentru voi imbina dantela feminina cu tulle-ul fin si matasea. Ele urmeaza cu fidelitate linia corpului, creand o adevarata armonie vizuala.
Platinum – o colectie pentru femeile care nu se tem sa apeleze la armele seductiei. Elementele care dau farmec modelelor sunt broderia cu flori sau forme abstracte, cusuta manual, cristalele swarovski si margelele pe care le-am presarat delicat.

Avand in vedere caracterul modelelor din colectie, am ales ca destinatie pentru shooting Mykonos, insula de pe meleagurile grecesti care ne-a intampinat cu peisaje de vis. Ne-am bucurat de soarele stralucitor, asemenea modelelor noastre, de nuantele intense de albastru ale cerului si marii si de stradutele cochete, cu casute vopsite in alb si decoratiuni specifice peisajului mediteranean.
Copyright © 2007 Rochii de Mireasa Maya Fashion | Branding by Pion Media