Maya Fashion - Confort, Naturalete, Relaxare
Rochii Mireasa 2018
Colectiile de rochii de mireasa Maya Fashion 2018 se adreseaza femeilor usor nonconformiste ale secolului XXI si combina elemente de modernitate, precum cristalele, broderia 3D si dantela vintage. Modelele mizeaza pe un stil usor de purtat, fiind in acelasi timp elegante si feminine.
Colectia Dreams 2018 Maya Fashion
Complexitatea modelelor de rochii de mireasa din colectia Dreams 2018 este asemanatoare personalitatii femeilor moderne care aleg sa le poarte. Acestea pot fi definite ca o armonie sublima a doua stiluri complementare: putin vintage amestecat cu putin boho-chic, ambele fiind accentuate cu elemente mondene precum broderii 3D si cristale delicat aplicate.

Rochiile din colectia Dreams sunt usor remarcate in peisajul grecesc, de pe bratul Sithonia, un loc ce asteapta cu ardoare sa fie descoperit si cucerit de catre privirile curiosilor. Verdele crud, aproape salbatic, se impleteste perfect cu albastrul senin al cerului si apelor limpezi ale marii.
Colectia Mistery, asa cum indica si denumirea sa, se adreseaza femeilor care prefera eleganta si, in acelasi timp, stilul nonconformist, care le invaluie in mister. Toate modele reprezinta o combinatie armonioasa de rafinament, avangardism si senzualitate redate de combinatia de materiale folosite si broderii.

Iar pentru a pune in valoare colectia, am ales o locatie la fel de nonconformisata: Lago di Garda, Italia. In timpul shootingului am avut ocazia sa descoperim mai bine frumusetile acestui loc, plin de viata si de energie pozitiva, de-a dreptul molipsitoare.
Copyright © 2007 Rochii de Mireasa Maya Fashion | Branding by Pion Media