Maya Fashion - Confort, Naturalete, Relaxare
Rochii Mireasa 2017
Anul 2017 este despre femeia puternica, increzatoare, senzuala, care isi exprima feminitatea in mod natural, prin simpla purtare a unei rochii care ii ofera confortul si relaxarea de care are nevoie. Modelele de rochii de mireasa imbina dantela, broderiile si accesorile cusute manual, intr-o incununare a rafinamentului si elegantei.
Colectia Fairy Tale Maya Fashion
Colectia de rochii de mireasa Fairy Tale se adreseaza femeilor romantice, visatoare si sensibile la bunul gust. Pretiozitatea materialelor, broderiile fine si armonia tesaturilor au fost aduse impreuna pentru ca fiecare model al acestei colectii sa transforme femeia intr-o regina in ziua cea mare.

Shootingul a avut loc intr-un cadru de basm, perfect asortat cu colectia Fairy Tale. Gradina cocheta a Castelului Regina Maria, din Balcic, a fost detaliul care ne-a ajutat sa ne completam povestea.
Colectia de rochii de mireasa Serenity este o colectie speciala, presarata cu sensibilitate, senzualitate si un rafinament aparte exprimat prin croiurile sofisticate, un amestec subtil de elemente clasice cu picuri de modernism care ofera fiecarui model in parte originalitate si mai ales naturalete.

Si ce loc poate fi mai potrivit pentru colectia noastra, daca nu peisajele de basm din Corfu, insorita insula din Grecia in care modelele noastre au aratat precum niste zeite? Aceste pamanturi bogate in istorie si traditii stravechi ne-au ajutat sa obtinem niste cadre divine, menite sa evidentieze fiecare detaliu al rochiilor.
Copyright © 2007 Rochii de Mireasa Maya Fashion | Branding by Pion Media