Maya Fashion - Confort, Naturalete, Relaxare
Rochii Mireasa 2016
Maya Fashion creeaza in 2016 rochii de mireasa unice, special concepute pentru miresele care isi doresc o rochie de poveste, atent croita, din materiale pretioase. Modelele combina clasicul cu modernul, simplitatea cu luxul, conferindu-ti rafinament si eleganta in una din cele mai frumoase zile din viata ta.
Colectia Sublime Maya Fashion
Aceasta colectie de rochii de mireasa este creata special pentru miresele care isi doresc o tinuta de poveste in ziua nuntii, adepte ale stilului rafinat si elegant. Modelele se disting prin detalii pretioase, broderii cusute manual, croieli moderne si sofisticate.
Aceasta colectie de rochii de mireasa aduce in prim plan combinatiile de tul, dantela si pietre pretioase, ce creeaza un efect romantic si elegant. Modelele colectiei Fantasy 2016 se disting prin detalii unice si printr-un rafinament aparte.
Rochiile de mireasa din aceasta colectie celebreaza frumusetea femeii puternice si elegante prin excelenta. Imbinarea armonioasa a materialelor fine cu croielile deosebite face din colectia Rhapsody o adevarata declaratie de feminitate si senzualitate.
Copyright © 2007 Rochii de Mireasa Maya Fashion | Branding by Pion Media