Maya Fashion - Confort, Naturalete, Relaxare
Rochii Mireasa 2015
In 2015, Maya Fashion te surprinde cu 3 colectii pline de feminitate, stil si romantism. Modelele special create pentru tine te invita in universul elegantei si al bunului gust. Dantela, decupajele din dantela, fundele boeme, precum si bijuteriile inserate te invaluie intr-o aura regala, dar discreta in acelasi timp.
O colectie plina de romantism care exceleaza prin straluciri nobile, rafinament si stil ce pastreaza vie esenta spiritului Maya Fashion. Materialele pretioase, modelele delicate si unice sunt doar cateva din atributele noii colectii Noble 2015 semnata de Maya Fashion.
Este o colectie dedicata femeii elegante si romantice. Modelele realizate din tul moale si delicat, dantela vintage, decupajele din dantela, satin, cu funde boeme si aplicatii fine in talie te cuceresc prin eleganta si confort. Fii o mireasa regala in unul din modele Royal 2015 create de Maya Fashion.
Rochiile din aceasta colectie sunt alegerea perfecta pentru femeile moderne cu personalitate puternica ce imbina eleganta si rafinamentul. Colectia contine in mare parte rochii de mireasa stil sirena cu forme pretioase, delicate si taieturi spectaculoase. Modelele se regasesc doar in magazinele proprii din Craiova si Bucuresti.
Copyright © 2007 Rochii de Mireasa Maya Fashion | Branding by Pion Media