Rochia de mireasa te face sa te simti unica in ziua nuntii tale. Vezi mai jos modele de rochii de mireasa marca Maya Fashion!
Maya Fashion un real succes in alegerea unei rochii de mireasa!
Modele Rochii de Mireasa
Ziua nuntii este un moment special pentru fiecare femeie, iar modelul de rochie de mireasa este piesa cea mai importanta din intregul tablou. Rochia de mireasa te face sa te simti speciala, te face sa te simti in largul tau, fara insa a fi mai putin eleganta. Un asemenea model este foarte important si trebuie ales cu grija. Minunatele rochii de mireasa Maya Fashion te fac sa te simti exact cum iti doresti! Desi Maya Fashion are mai multi colaboratori in tara, punctul principal pentru crearea rochiilor de mireasa este in Craiova. Va asteptam cu drag si va invitam sa vizualizati modelele noastre!
Noile colectii Maya Fashion cuprind rochii de mireasa diafane, feminine si seducatoare. Dincolo de asta, designerul Mariana Florea a inserat o multime de elemente surpriza care isi propun sa va incante privirile si sa scoata in evidenta frumuseata feminina. Ambele colectii de rochii de mireasa includ elemente cusute manual si detalii care le ajuta sa se remarce usor.
2019 este anul in care rochiile de mireasa au devenit mai indraznete. Caracterul seducator al acestora nu mai este un detaliu, ci un element principal. Iar acest lucru se va regasi si in colectiile Maya Fashion. Desigur, nici modelele clasice nu vor fi date uitarii, ci acestea vor capata un aspect modern cu elemente gata sa surprinda placut privirile celor din jur.
Colectiile de rochii de mireasa Maya Fashion 2018 se adreseaza femeilor usor nonconformiste ale secolului XXI si combina elemente de modernitate, precum cristalele, broderia 3D si dantela vintage. Modelele mizeaza pe un stil usor de purtat, fiind in acelasi timp elegante si feminine.
Anul 2017 este despre femeia puternica, increzatoare, senzuala, care isi exprima feminitatea in mod natural, prin simpla purtare a unei rochii care ii ofera confortul si relaxarea de care are nevoie. Modelele de rochii de mireasa imbina dantela, broderiile si accesorile cusute manual, intr-o incununare a rafinamentului si elegantei.
Colectiile Maya Fashion rochii de mireasa 2016 sunt special concepute pentru miresele care isi doresc o rochie unica, de poveste, din materiale pretioase, atent croita. Modelele combina clasicul cu modernul, simplitatea cu luxul, conferindu-ti rafinament si eleganta in una din cele mai frumoase zile din viata ta.
In 2015 Maya Fashion te surprinde cu 3 colectii pline de feminitate, stil si romantism. Modelele special create pentru tine te invita in universul elegantei si al bunului gust. Dantela, decupajele din dantela, fundele boeme, precum si bijuteriile inserate te invaluie intr-o aura regala dar discreta in acelasi timp.
Copyright © 2007 Rochii de Mireasa Maya Fashion | Branding by Pion Media