Do it youself 4 wedding – afla ce poti face de una singura pentru nunta ta

Posted on

Daca vrei sa organizezi o nunta cu un buget ceva mai redus sau daca vrei sa pui ceva bani deoparte si pentru luna de miere, Maya Fahsion iti recomanda sa aplici cateva tips & tricks care sa te ajute sa te bucuri de o experienta inedita la evenimentul tau. Iar secretul este sa aplici cateva tehni DYI – do it yourself, special create pentru wedding. Si iata ce parte din organizarea unui eveniment poate fi acoperita de tine.

Do it yourself
Do it yourself
  1. Planificarea

Pro – economisesti ceva banuti ocupandu-te tu de planificarea evenimentului. Insa, ai nevoie sa te inarmezi cu rabdare, o agenda online sau offline bine pusa la punct si disponibilitatea de a face cateva drumuri, de a negocia cu furnizori de servicii wedding si de a te uita la videouri care sa te invete sa aplici diverse tehnici handmade.

Contra – daca esti genul de persoana care munceste mult, s-ar putea sa gasesti un pic obositoare activitatile do it yourself. Ele necesita ceva timp. Insa, daca te apuci de planificarea petrecerii pentru nunta din timp (cam cu doi ani inainte, sugeram noi), atunci vei reusit sa treci prin toate aspectele.

  1. Candy Barul

Pro – Ai libertatea de a alege dulciurile care iti plac si care vor rasfata papilele gustative ale oaspetilor tai.

Contra – S-ar putea sa iesi un pic mai scump, daca nu esti atenta de unde iti alegi furnizori. O alta idee buna este sa inchiriezi aceste ustensile.

Te sfatuim sa inchirieze ustensilele pentru candy bar, de la butoiasul pentru limonada, pana la suportul de briose. De asemenea, daca decizi sa-ti cumperi aceste accesorii de una singura, asigura-te ca ai ales preturile potrivite si ca se asorteaza perfect.

  1. Florile pentru buchetul de mireasa si decoratiuni

Pro – Poti sa ai un superbuchet de flori, asa cum ai visat din copilarie, intr-o combinatie inedita de plante si flori. In plus, nu platesti pentru manopera crearii sale.

Contra – Daca nu ai grija de flori, s-ar putea ca acestea sa se ofileasca chiar in ziua cea mare. Designerii floristi au cateva secrete care ii ajuta sa pastreze buchetele proaspete. Asa ca un research amanuntit nu strica.

  1. Intampinarea oaspetilor la eveniment si distribuirea la mese

Pro – Economisesti bani, nemaifiind nevoita sa platesti pentru o hostess. In plus, ii poti intampina cu mesaje personalizate, poti interactiona cu toata lumea, astfel incat nimeni sa nu se simta exclus.

Contra – Poti pierde o gramada de timp, stand de vorba cu invitatii. In plus, daca te plictisesti si te hotarasti sa pleci, cei care vor ajunge mai tarziu la eveniment se vor simti deranjati. Asa ca apeleaza la o tablita salvatoare.

Cateva detalii de nunta pe care nu le poti pune singura la punct:

  • Chiar daca decizi sa inchiriezi o cabina foto, tot nu va fi suficient.
  • Nu prea ai cum sa gatesti pentru atat de multi invitati.
  • Rochia de mireasa.
  • Distribuie