Viitorul Nuntilor in anul 2021

Posted on

Traversam indiscutabil o perioada de criza, in care ne incearca un amalgam de sentimente negative despre coronavirus. Pandemia ne-a afectat tuturor planurile, unora ni le-a dat efectiv peste cap.

Multe cupluri au fost afectate in aceasta perioada amanandu-si evenimentele. Este un moment provocator pentru toata lumea.

Iata cateva sfaturi utile pentru o planificare optima a nuntii tale in contextul actual.

Trenduri de viitor In 2021 – Nunti Online?

Trendurile la nivel international arata ca nu vor exista adunari mari de oameni in viitorul apropiat. Doi tineri din Texas nu au vrut sa lase pandemia sa le strice nunta astfel incat au hotarat sa se casatoreasca prin Zoom. Chiar si darul de nunta a primit o varianta moderna sub forma unui cont unde sa fie trimis.

In orice caz, rochia de mireasa ramane vedeta unui astfel de eveniment indiferent de circumstantele in care se va desfasura.

 

 

Solutie de avarie – cununia civila & religioasa

Puteti opta doar pentru o cununie la starea civila alaturi de slujba religioasa, si sariti peste petrecere.

Daca totusi nu doriti sa renuntati la aceasta, luati in calcul un numar de persoane rezonabil, distantate corespunzator. O solutie in acest sens este inlocuirea meselor din interiorul restaurantelor cu mesele pe terasa sau de ce nu, la cort.

Invitatii

Chiar daca o parte din restrictii se vor mai relaxa, e greu de crezut ca vom mai putea avea nuntile cu sute de invitati de altadata.

Solutia acceptata va fi o nunta restransa cu un numar mic de invitati. Unele surse sustin ca evenimentele vor fi limitate la mai putin de 50 de persoane in interior si nu mai mult de 100 persoane in exterior. Ramane de vazut in ce situatie ne vom incadra.

Avansurile si rezervarile

Daca ai facut deja o rezervare pentru restaurant, formatie, fotograf etc pentru care ai platit deja un avans, recomandarea noastra este sa ii contactezi pentru a ajunge la un acord in vederea replanificarii evenimentului in conditii avantajoase pentru ambele parti implicate.

Data nuntii

Cu valul de amanari din acest an, se anunta un calendar foarte aglomerat de nunti pentru anul 2021.

Acest fapt va pune o presiune mare pe furnizori avand in vedere calendarul si asa destul de plin in sezonul traditional mai-septembrie.

In mod uzual majoritatea optau pentru organizarea nuntii intr-o zi de sambata, duminicile fiind de obicei evitate. Tinand cont de contextul actual, tot mai multe cupluri iau in calcul nunta intr-o zi de duminica, vineri iar cei mai nonconformisti dintre voi pot opta chiar si pentru o nunta in afara sezonului clasic, iarna de exemplu.

Rochia de mireasa

Pentru ca alegerea rochiei de mireasa reprezinta unul din cele mai importante momente din viata unei femei, venim in intampinarea ta cu oferta speciala.

Pe 27 noiembrie lansam noua colectie Maya Fashion 2021 ce va fi disponibila in magazinele noastre din Bucuresti si Craiova.

Te asteptam cu o reducere de 15%  valabila exclusiv pentru comenzile din luna DECEMBRIE.

Tu cum te-ai gandit sa iti planifici nunta in contextual actual?