Unghii de mireasa la moda in 2016

Posted on

 

Mireasa fiind in centrul atentiei, unghiile sale vor atrage atentia invitatilor si vor ramane in poze si filmari, asa ca trebuie sa fie absolut impecabila. Iata ce tipuri de manichiuri vor fi la moda in sezonul care urmeaza.

Forma unghiilor
In anul 2016 nu mai este la moda forma dreptunghiulara a unghiilor si nici unghiile „pisica”. Printre cele mai populare forme din acest sezon se numara:
– forma ovala;
– forma tip migdala (pentru unghiile lungi);
– forma ovala-patrata;
– forma patrata moale.

Gama de culori
In 2016, cele mai in voga culori pentur unghiile de mireasa vor fi culori simple si stilate, precum alb, roz dechis, crem, pudra, coral, mov delicat, albastru, nude.

Modele de manichiura
Manichiura French 
– acest tip de manichiura ramane in top si in acest an, facand parte din manichiurile care fac ca degetele sa arate mai ingrjite.

manichiura-french

O manichiura care face parte tot din familia French este Fun French si se caracterizeaza prin aplicarea unor oje mai stridente pe varfurile unghiilor. Miresele indraznete si extravagante o vor iubi cu siguranta.

manichiura-fun-french

Manichiura colorata – pentru unghiile scurte poti folosi nuante intense, dar care sa se potriveasca cu tema nuntii, armonia fiind foarte importanta. In 2016, poti experimenta, insa rafinamentul si naturalul sunt cele mai recomandate.

manichiura-colorata

Design tridimensional si desene
Designul 3D va fi la moda in 2016. Margelele, strasurile si pietrele iti vor conferi o nota aprte de originalitate si sarm.

manichiura-design-tridimensional

Unghii de mireasa pentru nuntile tematice
Daca rochia, machiajul de mireasa, buchetul miresei, costumul mirelui si invitatiile de nunta sunt alese in functie de tema nuntii, manichiura de ce ar face exceptie?

Pentru nuntile retro – foloseste oja rosie, manichura french clasica sau uzoare cu buline.

Nuntile hippie – nuantele aprinse si combinarea de culori si ornamente sunt cele mai potrivite.

Nuntile in stilul anilor ’30 – alege o oja neagra, paiete, broderie si pene.

Nuntile boho – uzoare sofisticate si neobisnuite pe unghii.

Nuntile in stil shabby chic – opteaza pentru nuante pastelate estompate cu ornamente florale.

Sfaturi pentru o manichiura de mireasa reusita
– alege forma unghiei in functie de personalitatea. Trebuie sa tii cont de trend intr-adevar, insa daca ceva nu ti se potriveste, nu te vei simti si nu vei arata bine.
– daca ai optat pentru unghii false, este indicat sa ti le pui cu 3-4 zile inainte de nunta pentru a te putea acomoda cu ele si a putea schimba ceva ce nu iti place.
– culoarea ojei trebuie sa fie in armonie cu culoarea pielii tale.
– decoratiile pentru unghii trebuie sa fie in armonie cu celelalte accesorii pe care le vei purta.

Tu ce tip de manichiura vei alege pentru nunta ta?