Torturi in tendinte 2019

Posted on

Continuam seria noastra de articole cu tendinte privind organizarea unei nunti in 2019 si vorbim in acest material despre torturi. Astfel, am pregatit pentru voi o trecere in revista a modelelor de torturi in tendinte in 2019, adica acele dulciuri care arata apetisant si pe care abia astepti sa le degusti. Si iata despre ce este vorba.

Torturi in tendinte 2019 – forme geometrice

Perfectiune atinge un nou nivel atunci cand vine vorba de torturi anul viitor. Astfel, o nunta din 2019 nu va miza doar pe un gust desavarsit si o armonie deplina in combinarea elementelor, ci si pe perfectiunea formelor. Liniile drepte, alaturi de formele geometrice perfect redate fac furori in materie de torturi in 2019. Iar acestea sunt printre preferatele designerilor de nunti.

Forme geometrice
Forme geometrice

 

Forme abstracte

Tot in categoria torturi in tendinte 2019, gasim si modelele cu forme abstracte. Acestea sunt impunatoare si in acelasi timp tentanta. Insa, o problema apare atuni cand formele nonconformiste iti incanta atat de tare privirea, incat nu ai vrea sa le strici.

Iar in ceea ce priveste interiorul, te asiguram ca straturile de crema sunt foarte dense si iti vor potoli pofta de dulce.

Forme abstracte
Forme abstracte

Tort imbracat in flori

O alta tendinta a anului 2019 in materie de toruturi este modelul imbracat in flori. Acesta arata de-a dreptul spectaculos, datorita modelelor de flori care reusesc usor sa-l evidentieze. Insa, important este ca acele flori sa se asorteze cu restul decorului de nunta creat.

Tort cu flori
Tort cu flori

Tort format din mai multe bucati

O varianta la moda pentru o nunta deosebit este si tortul format din mai multe bucati. Indiferent ca este vorba de cuburi, cercuri sau alte forme, torturile divizate sunt o alegere populara printre nuntasi. In plus, ele vin cu avantajul ca sunt usor de impartit intre oaspeti.

Tort din mai multe bucati
Tort din mai multe bucati

Tort dezbracat de crema

Sunt in continare o tendinta care de aproape 2 ani refuza sa ne mai paraseasca. Si bine face deoarece torturile dezbracate de crema arata foarte stylish, mai ales ca lipsa de glazura permite oaspetilor sa vada crema din interior si sa se bucure de aspectul sau apetisant si tentant.

Tort dezbrcat de crema
Tort dezbrcat de crema

Tu ce model ai alege pentru nunta ta din 2019?

  • Distribuie