Top 8 trenduri in invitatii de nunta 2017

Posted on

Daca nu v-ati ales inca invitatiile pentru nunta, atunci cititi articolul care trebuie. Vom discuta in acest articol top 8 trenduri in invitatii de nunta pentru anul 2017. Ca o sumarizare a trendurilor am putea spune ca anul acesta se prefera invitatii de nunta simple, naturale, creative, jucause, de la caligrafia personalizata la elemente desenate in acuarela. Dar de ce pierdem timpul? Haideti sa aruncam o privire la cateva surse de inspiratie.

1. Greenery (verdeata). Pentru ca este culoarea anului, nu-i asa? Putem spune ca anul 2017 va fi un an grozav pentru nunti revigorate de multa verdeata, iar invitatiile imprimate cu frunze verzi sunt o tendinta evidenta.

Sursa foto: Deer Pearl Flowers / Sursa foto: The Wedding Playbook / Sursa foto: Pinterest / Sursa foto: Minted / Foto © Stephanie Kaloi Photography

2. Acuarela. De la macarons delicat colorati, pana la invitatii de nunta care par inmuiate in acuarela, acest trend a capatat foarte multa amploare in ultimii ani. Si luand in considerare faptul ca abunda in creativitate, nici nu avea cum sa nu.

Sursa foto: Elegant Wedding Invites / Foto ©Julie Song Ink/ Sursa foto: Elegant Wedding Invites / Sursa foto: Elegant Wedding Invites / Sursa foto: Elegant Wedding Invites

3. Caligrafii fancy. Anul 2017 este un an al personalizarilor si al creativitatii. Asa ca se cauta caligrafiile care au acel ceva special. Va prezentam mai jos 15 caligrafii perfecte pentru un plus de atingere personalizata.

Sursa foto: Pinterest

4. Design-uri minimaliste. O tendinta uriasa in 2017 o reprezinta design-urile minimaliste care scot in evidenta caligrafia si nu elementele stilistice.

Sursa foto: Pinterest

5. Elemente florale. Design-urile de invitatii de nunta cu flori gigantice vor fi foarte binevenite in 2017 si sunt minunate pentru nuntile cu tematica boho si vintage.

Foto ©Betty Lu Paperie

6. Aur, argint, bronz, aramiu. Tendintele metalice din anul 2017 vor aparea pe invitatiile de nunta cu atingeri metalice lixoase, cum ar fi caligrafia presata din folie, margini, buline, flori sau panglici care sa inchida plicul.

Sursa foto: Pinterest

7. Inspiratii tropicale. E greu sa nu te indragostesti de frunzisului tropical. Si cum ai reprezenta mai bine o nunta cu tema Hawaii?

Sursa foto: Pinterest

8. Etichete rustice. Pentru acele cupluri care au o nunta cu tematica rustica, prima alegere va fi folosirea etichetelor din lemn, benzi din dantela si panza pentru a lega invitatiile.

Sursa foto: Pinterest

Speram ca v-a inspirat acest articol! Daca da, va rugam sa dati un share!