Tendinte nunti 2019 – ce ne pregatesc organizatorii de nunti?

Posted on

Care sunt tendintele in materie de nunti anul viitor? Ei bine, am luat deja pulsul, cercetand cu minutiozitate website-uri de profil, reviste si cataloage de nunta. Si am cules pentru voi informatii proaspete, desprinse de la expertii in

Tendinte nunti 2019 – lista celor mai hot recomandari

Culori vesele

Se poarta culorile culorile vesele, in nuante de roz. De la roz somn, o nuanta care a fost pe placul multor doamne si domnisoare, pana la roz intensens sau varianta pudrata. Vestea buna este ca aceste se combina foarte bine cu alb si verde.

Tocmai de aceea, recomandam sa le alegeti pentru buchetele de flori, gingase si gratioase. Aceste culori merg foarte bine si atunci cand vine vorba de rochiile domnisoarelor de onoare, dar si atunci cand vine vorba de alegerea unor decoratiuni cu stil.

Rochii de mireasa simple

Fara prea multe elemente care sa incarce vizual designul rochiei respective. Acesta este un trend lansat de Meghan Markle, printesa care in acest an a mizat pe o rochie de mireasa care reprezenta perfect principiul clasic: mai putin inseamna mai mult, reusind sa cucereasca privirile tuturor.

Drept urmare, conform influencerilor din domeniul wedding 2019, se pare ca anul urmator se poarta modelele de rochii simple, care lasa la vedere frumusetea pielii femeilor care se incumeta sa le aleaga, dar si modele cuminti. Iar dantela, cristalele, margelele si altele asemenea sunt aplicate finut, reusind sa surprinda placut privitorii.

Torturi impunatoare

Daca rochiile de mireasa mai simple fac parte din cataloagele cu tendinte nunti 2019, nu acelasi lucru il putem spune si despre torturi. Se poarta torturile impunatoare, mari, cu etaje si impunatoare prin design. Sunt in continuare in voga si modelele impodobite cu flori, dar si variantele naked, adica dezgolite de glazura, cu conditia ca ele sa fie impunatoare.

In schimb, deloc la moda nu mai sunt machetele. Alegeti un tort adevarat. Acestea sunt un element de baza pentru nuntile cu stil, de bun gust.

Elemente din afara… aduse inauntru

Tot din categoria tendinte nunti 2019 fac parte si decorurile care includ elemente de exterior aduse in interior. Astfel, copacii infloriti in ghiveci, plantele agatatoare care impodobesc tavanul si mesele invitatilor si orice are viata vor face deliciul unui decor special, ce pare desprins din natura.

Decoratiuni din afara inauntru

Lumanari aromate

Anul 2019 miroase a vanilie, a scortisoara si a fructe proaspete. Este un an in care fiecare simt omenesc este rasfatat cum se cuvine. Asa ca asteptati-va ca atat in ceea ce priveste decoratiunile, cat si in ceea ce priveste marturiile de nunta sa gasiti foarte multe elemente care implica lumanari. Dar atentie! Este vorba de lumanari simple, nu de forme pretentioase.

Ce parere ai despre aceste tendinte?

 

 

 

  • Distribuie