Tendinte nunti 2016 – combinatii de roz quartz

Posted on

 

Suntem deja la jumatatea anului si am vazut o multime de combinatii de roz quartz. Adevarul este ca nu am fost prea surprinsi de faptul ca institutul Pantone a pus din nou in topul listei o nuanta de roz, numita quartz de data aceasta. Rozul este pur si simplu culoarea perfecta pentru nuntile romantice care au loc primavara sau vara, insa creaza un efect interesant si cu nuantele toamnei care e pe cale sa se instaleze desi soarele ne spune ca suntem inca in vacanta.

Am vorbit deja despre cateva combinatii de culori preferate in 2016 si am vazut si care sunte temele de nunta inspirate de culorile anului. Astazi dati-ne voie sa continuam in acelas ton si sa sumarizam cateva asocieri de roz quartz care noua ne plac foarte mult.

Roz quartz si verde. Exprima veselie, puritate si gingasie. Poti folosi aceasta combinatie in buchetul de mireasa, prajituri, decoratiuni si chiar pantofi.

 roz-quartz-si-verde
Roz quartz si auriu – o combinatie indrazneata demna de o printesa. Din nou o poti folosi in candy bar, tort, buchete si aranjamente florale, bijuterii sau pantofi.

roz-quartz-si-auriu
Roz quartz si gri. Aceasta combinatie exprima sobrietate si o eleganta aparte. Sugestia nostra este sa folosesti rozul pentru domnisoarele de onoare si griul pentru cavalerii de onoare si pentru costumul de mire.

roz-quartz-si-gri
Roz quartz si mov lavanda. Ne place aceasta combinatie pentru ca emana energie pozitiva si indeamna la creativitate. Pentru o pata de culoare poti adauga verde pal.

roz-quartz-si-mov-lavanda
Roz quartz si negru – o asociere interesanta care creaza un aer de mister in jurul evenimentului. O poti folosi atat pentru pantofi si costumele baietilor, cat si pentru decoratiuni si prajituri.

roz-quartz-si-negru
Roz quartz si albastru marin – una dintre combinatiile nostre preferate. Aerul sobru al albastrului marin este imblanzit de inocenta rozului quartz facand din aceasta combinatie exemplul perfect al extremelor care se atrag.

roz-quartz-si-albastru-marin

Care dintre aceste asocieri iti place cel mai mult?