Tendinte nunti 2016 – combinatii de bleumarin

Posted on

 

Bleumarin formeaza destul de bine pereche cu aproape orice culoare. Imbraca frumos orice spatiu, pare sa fie atemporala, adauga rafinament si poate emana energie chiar si atunci cand este asociat unei culori vibrante.

nunta-bleumarin

De obicei, floarea-soarelui merge bine cu nuante maronii, dar combinatia galben si bleumarin este atat de profunda incat este imposibil sa nu te indragostesti de ea. Ai nevoie doar de galben luminos si de galben inchis (deja in flori), 2 sau 3 nuante de bleumarin si pentru culorile neutre, poti opta pentru bej, fildes, crem sau auriu vechi.

nunta-bleumarin-floarea-soarelui

Tonurile de gri, argintiu si bleumarin formeaza de asemenea o asociere spectaculoasa prin faptul ca se completeaza atat de bine, si se sustin atat de armonios incat te minunezi pur si simplu, si te intrebi cum de nu se neutralizeaza una pe cealalalta. Auriul aduce un plus de lumina, albastrul exprima eleganta, iar griul echilibreaza frumos balanta.

nunta-bleumarin-gri-argintiu

Portocaliul, o culoare vie care emana vibratie si luminozitate, creeaza un efect atipic langa albastrul marin. Puterea portocaliului nu intra in competitie cu forta albastrului, ci dimpotriva, pare ca aceste doua culori se competeaza atat de perfect de parca ar fi parte ale aceluiasi intreg.

nunta-bleumarine-portocaliu

Sensibilitatea rozului murdar este sustinauta cu maiestrie de seriozitatea albastrului marin. Impreuna, aceste culori creeaza un efect paradoxal care incanta privirea si incita imaginatia. Sunt perfecte pentru o nunta pe malul marii sau intr-o locatie deschisa care permite multa libertate in alegerea decorurilor si a celorlalte elemente.

nunta-bleumarin-roz

Doua culori puternice, doua personalitati care se completeaza prin opozitie. Asta reprezinta tonurile de bleumarin asociate incantatoarei culori marsala. Desi denota putin cam multa seriozitate, aceasta combinatie transmite rafinament si eleganta, siguranta si relaxare.

nunta-bleumarin-marsala

Care dintre asocieri iti place cel mai mult?