Tendinte flori 2019 – afla cum poti include florile in decorul nuntii tale

Posted on

Pentru ca ne-am propus sa analizam toate trendurile anului 2019 in materie de nunti, continuam in acest material cu florile. O nunta nu este completa fara flori. Indiferent ca este vorba despre buchetul miresei sau despre decoratiunile de pe mesele invitatilor, florile sunt intotdeauna un aspect care necesita atentia celor care isi doresc un eveniment special. Dincolo de asta, ati observat, probabil, ca ele arata de-a dreptul spectaculos in poze.

Trandafiri

Se vor folosi pentru decorarea meselor invitatilor, fiind asezate in vaze de flori transparente. De fapt, nici nu aveam cum sa nu incepem lista de recomandari cu trandafiri, deoarece ei se numara printre florile-vedeta ale oricarui sezon. Atentie, insa! In acest sezon se poarta decoratiunile care nu contin plastic. Ecologistii au declarat un adevarat razboi elementelor de decor din plastic. Si bine au facut, deoarece acestea sunt extrem de daunatoare naturii.

Coronite cu flori

Nu se poarta doar florile, ci si coronitele cu flori. Acestea impodobesc frumos fruntea si parul mireselor, facandu-le atragatoare si in acelasi timp cochete. Va recomandam sa optati pentru astfel de coronite naturale, realizate prin tehnica handmade.

Impodobirea balustradelor cu flori

In 2019, se poarta in continuare decoratiunile care includ flori agatatoare. Insa, nu doar ele vor face furori, ci si trendul de a impodobi balustradele cu flori. Astfel, acestea vor crea un cadru mult mai interesant pentru fotografii. Alegerea florilor pentru balustrade (sau cel putin o parte a balustradei respective) se realizeaza in functie de tematica nuntii. De exemplu, daca ati ales plante suculente, un trend care va ramane in picioare si in 2019, atunci si balustradelel trebuie sa fie in ton cu restul decorului.

 

Dincolo de asta, in 2019 se poarta nuntile interactive. Iar cand spunem asta ne referim la evenimente la care mirii sa asigure distractia invitatilor prin diverse activitati: fotografii realizate cu ajutorul cabinelor, jocuri, dansuri ritmate. Iar in materie de flori puteti incerca leagane.

Flori si in farfurie

Insa, nu comestibile, ci de decor. Acestea sunt ideale pentru o nunta boha-chic, si au rolul de a-i intampina pe invitati. Recomandam atasarea unui biletel cu o urare draguta, astfel incat invitatii sa se simta apreciati. Aceste buchetele pot servi drept marturii.

Tie ce flori iti plac?

  • Distribuie