3 Teme de nunta 2019 – top alegeri pentru tine

Posted on

Atunci cand ceasca cu inspiratie este aproape goala, este timpul sa-i facem un refill, discutand despre cele mai interesante teme de nunta 2019. Si desi o sa va para cunoscute, noi venim cu cateva sugestii care sa le imbunatateasca. Practic, vorbim despre o reinventare a temelor clasice, ceva la granita dintre modern si traditional. Iar rezultatul este wow.

Teme de nunta 2019 – sugestii Maya Fashion pentru evenimentul tau

Romantic

Esti o persoana care adora trandafirii, minirozele, vinul rece care saruta paharul fierbinte si cerul instelat? Atunci nunta ta trebuie sa fie una in culori pastel, intr-o locatie care sa permita petrecerea timpului atat in interior, cat si exterior. In acest caz, recomandam un hotel sau un restaurant cu terasa sau gradina.

Culorile pentru o tema romantica sunt cele pastel, cu accent pe roz pudrat, portocaliu si verde pal. Aranjamentele florale sunt predominate de trandafiri si hortensii, in timp ce lumina difuza vine de la felinare sau lampadare cochete. Ghirlandele de flori sunt si ele sunt  must-have, in special in locul cu ceremonia.

Impunator

O nunta impunatoare nu inseamna neaparat un buget foarte mare, ci mai degraba elemente care sa ii dea acea grandoare. Printre ele amintim: o rochie stil empire, cu tren si voal lung, flori curgatoare, ghirlande naturale, flori agatatoare, candelabre sau lustre masive.

Totodata, decorul de pe masa trebuie sa fie si el la fel de impunator. Incearca pahare si tacamuri de dimensiuni mai mari.

Jungla urbana

Accentul va fi pus, asa cum iti inchipui deja, asupra plantelor si florilor. Nu este usor de redat un asemena decor, din cauza dimensiunilor mari ale anumitor plante precum palmierii sau bambusul. Insa, efectul este cu siguranta unul spectaculos. Important este sa pastrezi o lumina difuza si placuta, astfel incat invitatii tai sa se simta deconectati de decorul obisnuit.

Apeleaza cu incredere la un wedding planner daca vrei sa aduni laolalta elementele pentru un asemenea decor.

 

  • Distribuie