Teme de botez: ce petrecere tematica sa alegi in 2020?

Posted on

Anul 2020 este perfect pentru organizarea unui botez, datorita faptului ca o astfel de petrecere include mai putini invitati decat o nunta. Astfel, in 2020 nu este prea devreme sau prea tarziu sa vorbim despre teme de botez sau petreceri tematice pentru botez.

Iar in continuare iti vom prezenta cateva dintre cele mai populare astfel de teme:

Mustache

Ce poate fi atat de amuzant la o mustata? Nimic, insa, daca ne gandim la Boss Baby, adica la un bebelus imbracat intr-un costum elegant si la un candy bar care sa includa baloane in forma de mustata, parca lucrurile incep sa devina ceva mai simpatice.

Culori pentru aceasta tema de botez: Albastru, bleu, negru si alb.

Recuzita: baloane cu forma specifica, dulciuri, accesorii pentru cabina foto, marturii de botez.

Teme de botez: Game of Thrones

Credeai ca GoT este un serial cu public adult? Este perfect adevarat! Insa, niste parinti cu simtul umorului se pot inspira dintr-un astfeld e serial pentru a crea o tema de botez. Iar creativitatea iti garantam ca va fi apreciata.

Zoo sau Safari

Cum ar fi daca ai aduce la petrecere animalute prietenoase? Tematica Zoo sau Safari este una dintre cele mai vesele si prietenoase pentru o petrecere de botez.

Teme de botez: Exotic

Cu decoratiuni in forma de plante tropicale si ananas, o tematica exotica nu este doar preferata adultilor, ci si favorita celor mici. O poti incerca si tu pentru o petrecere din 2020. Si nu uita sa adaugi culori vesele.

Sirena

O tema de botez feminina si colorata, mermaid sau sirena este intotdeauna un simbol adorat de catre fetite. Iar asta datorita povestii fascinante create in jurul acestui subiect.

Wonder Woman

Un alt personaj indragit de catre fete, si pe care si micuta ta il va indragi cu siguranta, este Wonder Woman, eroina lansata de DC.

Acestea fiind zise, acestea sunt unele dintre cele mai populare teme de botez in 2020. Alegerea lor depinde de ceea ce iti doresti tu si ce crezi ca s-ar potrivi mai bine invitatilor la eveniment.