Targ Mariage Fest 2018 – un eveniment cu traditie pentru Maya Fashion

Posted on

Sarbatorim ultima luna de toamna cu o veste buna pentru toate viitoarele mirese: echipa Maya Fashion va lua parte la Targul de Nunti Mariage Fest, eveniment ce va avea loc la Parlatul Parlamentului, in weekendul 9-11 noiembrie.

Ca in fiecare an, participarea la targul Mariage Fest inseamna pentru noi ocazia perfecta de a aduce zambete pe chipurile viitoarelor mirese. Astfel, vom oferi consiliere tuturor celor care cauta tinuta potrivita pentru ziua cea mare.

Insa asta nu este tot. Mariage Fest inseamna si reduceri substantiale pe care vi le oferim cu drag.

Pentru rochiile din colectiile 2018, aflate in stoc, oferim un superdiscount de pana la 60%. In felul acesta, ne asiguram ca veti ramane cu bani suficienti si pentru alte accesorii si pantofi.

Mariage Fest 2018
Mariage Fest 2018

Dincolo de asta, va oferim posibilitatea de a retusa rochiile de mireasa achizitionate, insa doar in ceea ce priveste marimea. Nu facem modificari de design modelelor deja existente.

Tot, la targ va fi lansata si colectia Platinum 2019, ale carei modele sunt deja expuse pe website-ul nostru si pe pagina de Facebook Maya Fashion.

Credeati ca am terminat? Va inselati.

Targ Mariage Fest
Targ Mariage Fest

Pentru rochiile de mireasa din colectiile 2018 si 2019, comandate la targ, oferim 10% reducere. Mentionam ca reducerile nu se cumuleaza.

Totodata, din respect pentru voi, clientele noastre, dar si pentru ca mereu am avut drept principiu de baza sinceritatea si transparenta, am dori sa facem o precizare: rochiile de mireasa de pe stoc pe care le achizitionati de la targ nu pot fi schimbate ulterior cu alte modele.

Acestea fiind zise, va asteptam cu drag la acest eveniment care pentru noi a devenit deja traditie. Am pregatit standul, astfel incat sa va bucurati de spatiu suficient pentru a va putea gasi rochiile potrivite. De asemenea, garantam intimitate pentru probarea acestora, dar si consiliere in ceea ce priveste alegerea lor.

Ne vedem la targ!