Stilul nuntii

Posted on

 

Conform Bridal Guide, revista de referinta in ceea ce priveste nuntile, exista trei directii principale pentru stilul general al nuntii:

Inspiratia britanica

Acest trend se datoreaza Printesei Kate, care a adus in prim plan detaliile elegante care duc cu gandul la dupa-amiezele cu ceai si petrecerile in gradina. Mesele in aer liber sunt o alegere populara pentru cei ce aleg un astfel de stil de nunta. Acestea trebuie sa fie descoperite sau acoperite cu dantela vintage. Ghirlandele luxuriante din flori sunt de asemenea la moda.

nunta-britanica

Luxul modern

In coltul opus este o interpretare mai sofisticata a romantismului. Miresele care prefera un stil mai elegant tebuie sa opteze spre palete de culori cu accente indraznete. Se pot folosi diferite nuante de alb sau ivory cu o explozie de culoare rosie mac, negru si alb sau verde smarald. Mesele patrate, tacamurile asezate in forme geometrice, servetelele cu monograme si aranjamentele florale sculptate dau un ton sofisticat acestor tipuri de nunti.

nunta-clasica

Eleganta eclectica

Situandu-se intre cele doua stiluri de mai sus, acest stil reprezinta o renastere a nuntii clasice. Aceasta inseamna mese formale, chelneri (spre deosebire de „petrecerea din gradina”, unde in majoritatea cazurilor este organizat un bufet suedez), candelabre , torturi spectaculoase, aranjamente florale formale, turnuri din pahare cu sampanie sau fantana de ciocolata. Elementul eclectic apare in scena atunci cand cuplurile aleg sa aiba o petrecere afara, in amurg.

nunta-eclectica