Impresii din Costa Blanca. Shooting Maya Fashion pe meleaguri spaniole

Posted on

Asa cum v-am promis, revenim cu impresii din Costa Blanca. Si desi am plecat acolo pentru a pregati un shooting pentru noua colectie Maya Fashion, ne-am simtit ca in vacanta. Nici nu avea cum sa fie altfel, avand in vedere frumusetea locului, vibe-ul pozitiv, turistii care misunau pretutindeni, dar si vremea excelenta.

Shooting Maya Fashion - colectia 2019
Shooting Maya Fashion – colectia 2019

A fost soare, a fost cald, dar nu sufocant de cald. Oricum, marturisim ca adevarata caldura venea din sufletele noastre, din dragostea pe care am simtit-o deindata ce am ajuns pe meleagurile spaniole. Si da, veselia localnicilor a fost molipsitoare. Am fost intampinati cu zambetul pe buze, de catre niste oameni pentru care fiecare zi aduce ceva frumos.

Am cercetat cu aceeasi sete si curiozitate stradutele din Costa Blanca. Am descoperit cladiri cu o arhitectura impresionanta, peisaje de vis, in care marea a fost principalul ingredient. Am cautat sa asortam culorile, sa integram rochiile din noua colectie in peisajul mediteranean. Si ghici ce? Totul a fost usor. Venea parca natural.

Costa Blanca, Spania
Costa Blanca, Spania

Desigur, am avut alaturi o echipa de oameni talentati, pasionati de domeniul fotografiei. Acest lucru ne-a ajutat sa obtinem nu doar un simplu shooting Maya Fashion, ci un supershooting. Modelele noastre, Raluca Mos si Andreea Prodan, cu delicatetea lor, au reusit sa puna in evidenta rochiile Maya Fashion. Fotograful Cristi Iancu pe care l-am avut alaturi a reusit sa surprinda cadre de-a dreptul fermecatoare, asa cum se intampla de fiecare data cand plecam impreuna la shooting.

Shooting Maya Fashion
Shooting Maya Fashion

Iar un rol deosebit de important in povestea Costa Blanca l-au avut si makeup artistul Ionela Dumitru, hairstylistul Sebastian Calinescu – profesionisti pe care stim intotdeauna ca ne putem baza.

Multumim cu aceasta ocazie tuturor celor care ne-au fost alaturi, celor care ne-au gazduit si care ne-au sustinut pentru realizarea sedintei foto. Multumim angajatilor nostri, Dana, Aura si Catalin, pentru energia de care au dat dovada.

Colectie Maya 2019 - shooting in Costa Blanca
Colectie Maya 2019 – shooting in Costa Blanca

Iar acum ca shootingul s-a incheiat, nu putem spune decat ca locatia aleasa a fost o rasplata pentru toata munca pe care am depus-o pentru a obtine aceasta colectie de vis, colectie ce a rezultat datorita creativitatii designerului Mariana Florea. S-a muncit mult pentru ca fiecare detaliu sa fie asezat in locul potrivit. La suprafata, dantela, cristalele si margele nu par decat simple podoabe ce imbraca un material. In esenta insa, este nevoie de munca, o doza zdravana de creativitate si dragoste.

Locatie de vis pentru o colectie de vis
Locatie de vis pentru o colectie de vis

Colectia din 2019 se adreseaza femeilor care indraznesc sa poarte modele elegante, dar in acelasi timp lejere. Ea isi propune sa fie ceva diferit, ceva deosebit, dar fara a inlatura feminismul specific brandului nostru. Iar dintre elementele care dau farmec rochiilor nu lipseste nonconformismul, cel care face din fiecare model Maya Fashion unul original.

Cu siguranta ne vom reintoarce in Costa Blanca, o regiune care ne-a cucerit prin farmec si vivacitate.

Dragilor, aceasta a fost pe scurt povestea Maya Fashion din Costa Blanca. Am inserat cateva poze in articol pentru a intelege mai bine si… pentru a va face pofta de vacanta. Speram sa ajungeti si voi aici, daca nu ati facut-o deja.

Echipa Maya Fashion
Echipa Maya Fashion

Referitor la noua colectie, va invitam sa stati cu ochii pe Maya Fashion. Vom reveni cu detalii si poze. Deocamdata preferam sa pastram misterul si sa va facem putin curiosi. Va invitam, totodata, sa va bucurati de colectiile actuale si va stam la dispozitie cu drag, in cazul in care aveti intrebari.