Sedinta foto din Corfu – o oaza de incantare

Posted on

 

Asa cum am promis, am revenit cu mai multe informatii despre sedinta foto din Corfu. Vremea a fost superba, peisajele ne-au captivat complet si frumusetea lor a fost intrecuta doar de eleganta rochiilor din cea de-a doua colectie pentru 2017 care va fi lansata in curand.

Dorim pe aceasta cale sa ii multumim prietenului si colaboratorului nostru Iancu Cristi pentru toata pasiunea si dedicarea pe care o pune in fiecare fotografie realizata de el. De asemenea multumim Ionela Dumitru – make-up artist pentru ca esti mereu dispusa sa ne insotesti in aventurile noastre. Nu in ultimul rand ii multumim hairstylist-ului Sebastian Calinescu pentru coafurile minunate care completeaza perfect rochiile Maya Fashion.

@Andreea Pro si @Alexandra Urs, va multumim ca dati viata rochiilor noastre! Faceti o treaba minunata iar colaborarea cu voi este mereu o incantare. 

Mai jos aveti cateva imagini in premiera cu rochii de mireasa Maya Fashion din colectia 2017. Speram sa va placa la fel de mult cum ne plac si noua!

rochii-mireasa-2017-mayafashion-6 rochii-mireasa-2017-mayafashion-7 rochii-mireasa-2017-mayafashion-8 rochii-mireasa-2017-mayafashion-4 rochii-mireasa-2017-mayafashion-3 rochii-mireasa-2017-mayafashion-2 rochii-mireasa-2017-mayafashion-1 rochii-mireasa-2017-mayafashion