Ce trebuie sa stii despre o rochie de mireasa stil sirena

Posted on

Lista cu decizii pe care o viitoare mireasa trebuie sa le ia este atat de generoasa, incat este firesc ca un eveniment de asemenea amploare sa necesite o planificare indelungata. Insa, de departe, una dintre cele mai importante decizii este cea legata de rochia de mireasa. Astfel, am decis ca in perioada urmatoare sa facem o trecere in revista a tuturor modelelor de rochii de mireasa. Iar seria noastra de articole incepe cu una dintre preferintele de top: modelul sirena. Sa vedem ce ar trebui sa stiti despre o rochie de mireasa stil sirena.

Ce trebuie sa stii despre o rochie de mireasa stil sirena
Cui se potriveste o rochie de mireasa stil sirena?

De regula, cele care aleg sa poarte o astfel de rochie sunt femeile inalte, cu picioare lungi si talie subtire. Insa, daca esti ceva mai scunda si visezi inca de mica la o rochie de mireasa stil sirena nu trebuie sa renunti la acest vis. Poti rezolva aceasta problema cu o pereche de tocuri ceva mai inalte. Insa, nu neglija comoditatea pantofilor. Mai bine sa te simti comod, purtand un alt tip de rochie, decat sa te chinui intreaga noapte pe tocurile incomode.
Fiind genul de rochie care pune in evidenta formele, este de preferat sa fie evitata in cazul unor solduri mult prea generoase pentru ca efectul obtinut va fi unul nu tocmai placut. Iar in cazul in care va intrebati de unde provine denumirea acestei rochii, va spunem ca aceasta are legatura cu mitul sirenei. Partea de jos este asemanatoare cu coada unei sirene.

Ce trebuie sa stii despre o rochie de mireasa stil sirena
Rochia de mireasa sirena – voal, da ori ba?

De ce nu? Voalul are un rol deosebit de important pentru tinuta unei mirese. Acesta completeaza armonios outfitul unei mirese si ii confera celei care il poarta acea latura care o invaluie in mister. Noi recomandam purtarea cu gratie a voalului lung, stil spaniol, dar si a celui scurt. Pana la urma, totul tine de preferinte.

Ce trebuie sa stii despre o rochie de mireasa stil sirena
Ce fel de trena se potriveste pentru o rochie de mireasa stil sirena?

De regula, trena aplicata acestei rochii de mireasa confera eleganta si o ajuta sa se remarce. Astfel, exista atat modele cu trena scurta, care sunt ceva mai simplu de purtat, cat si modele cu trena medie spre lunga.

Ce trebuie sa stii despre o rochie de mireasa stil sirena
Avantajele si dezavantajele purtarii unei rochii de mireasa stil sirena

Cand ne gandim la o rochie de mireasa stil sirena, ne gandim automat la faptul ca aceasta a fost croita de asa natura incat sa nu permita o miscare foarte libera. In acest sens se recomanda realizarea unor pasi marunti sau evitarea modelelor stranse in zona genunchilor. Cel mai bine, inainte de marele eveniment, exerseaza putin purtarea unei asemenea tinute.
Un alt dezavantaj este si faptul ca daca nu este purtata corect, modelul pune in evidenta imperfectiunile. Partea de sus are forma unui corset care poate conferi senzatia unui trup armonios. Dar aceasta trebuie sa aiba forma potrivita. Iar aplicatiile in format 3D, foarte la moda in ultima vreme, au rolul de a crea impresia unui bust generos in cazul femeilor care nu au forme foarte pline.