Rochie de mireasa stil empire – recomandari Maya Fashion

Posted on

O rochie de mireasa stil empire – un exemplu de eleganta si rafinament, fiind adesea adoptate la nuntile la care mireasa isi doreste ceva simplu si de bun gust. Dintre toate modelele de rochii, aceasta este de departe una foarte comoda, motivul principal fiind trena foarte scurta, dar si faptul ca ea nu urmeaza in totalitate linia corpului, ci doar contureaza armonios anumite parti feminine.

Rochie confortabila
Rochie confortabila

Alegerea unei rochii de mireasa stil empire – avantaje

Principalul element care se remarca in cazul acestei rochii este talia. Mai precis, este vorba de un model baby doll, a carei talie este ceva mai ridicata. Acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru persoanele ceva mai plinute, care vor sa-si ascunda aceste imperfectiuni. Pana la urma, efectul creat este unul deosebit de placut vizual.

Totodata, aceasta este recomandata si in cazul mireselor gravide, aflate in primele luni de sarcina.

Desigur, daca ai fi sa-i intrebi pe designeri, rochia de mireasa stil empire se potriveste femeilor delicate, suave, care cauta un model lejer pentru ziua nuntii lor. Si bine fac, avand in vedere cat de solicitant este un astfel de eveniment si cat de mult dureaza pregatirea sa.

Rochie de mireasa
Rochie de mireasa

Un alt avantaj al alegetii unei rochii de mireasa stil empire este faputul ca aceasta pune in evidenta partea de sus a miresei, respectiv zona pieptului. Tocmai de aceea, multe femei cu bustul generos aleg sa spuna da unei asemenea rochii, cautand un model cu guler discret sau cu decolteu. Totul tine de preferinte.

Interesant este modul in care rochia de mireasa stil empire poate avea atat tenta vintage, cat si moderna.

Pe de alta parte, miresele minione arata tare simpatic imbracand in ziua cea mare acest model de tinuta speciala. Apeland la o pereche de pantofi cu toc care se le alungeasca silueta, acestea reusesc sa fie la inaltime. Desigur, acest lucru nu inseamna ca rochiile empire sunt rezervate doar lor. Si miresele inalte se pot bucura de astfel de modele.

Rochie de mireasa stil empire
Rochie de mireasa stil empire

In colectiile Maya Fashion noi si mai vechi intalniti rochii de mireasa stil empire cu broderie cusuta manual si accesorii menite sa evidentiei bustul. Detaliile feminine, suave dau farmec fiecarei tinute, facand-o o alegere de succes pentru miresele care vor sa se simta bina in ziua nuntii lor.

Acestea fiind zise, vrem sa stim parerea cititoarelor noastre. Voi ati imbraca o rochie de mireasa stil empire?