Planurile noastre pentru 2018

Posted on
maya fashion 2018

La inceputul fiecarui an, foarte multe persoane isi seteaza diferite rezolutii pe care sa le indeplineasca in anul respectiv. Avem si noi planurile noastre (care sunt multe), planuri pe care dorim sa le impartasim cu voi in ideea de a va tine la curent si (de ce nu) aproape. Asadar, in acest articol am dori sa va spunem care sunt planurile noastre pentru 2018.

V-am anuntat deja (gasiti articolul aici) ca la inceputul lunii februarie ne vedem la Mariage Fest cu mai multe surprize (cineva entuziasmat?). Tot in luna februarie, in perioada 23-25, ne vedem la Romexpo la Targul de nunti Ghidul Miresei. Va asteptam cu reduceri si surprize si acolo.

Intre 23-25 martie, ne gasiti la Palatul Parlamentului pentru inca o editie a targului Mariage Fest. Nu mai este nevoie sa va mentionam surprizele si reducerile, nu?

Referitor la colectiile pentru anul 2019, cu mare entuziasm, va anuntam ca prima colectie este aproape gata, iar pe 5 mai plecam in Mykonos – Grecia pentru shooting. Cea de-a doua colectie urmeaza sa fie creata, shootingul va avea loc in luna octombrie, iar la inceputul lunii decembrie vom lansa pentru voi ambele colectii pentru 2019.

Ramaneti conectate la pagina noastra de Facebook si urmariti-ne pe Instagram pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a vedea primele imagini din colectiile pe care le pregatim pentru 2019.