Plante suculente la nunta ta

Posted on

Spuneam noi ca aceasta perioada este excelenta pentru a alegerilor florile de nunta si pentru a face o planificare temeinica a vremurilor ce vor urma. Drept urmare, pentru ca am vazut ca dragutele plante suculente sunt foarte populare pe Instagram si Pinterest, ne-am gandit: de ce nu? O nunta cu plante suculente.

In plus, acestea se numara si in 2020 printre tendinte.

Ce trebuie sa stii despre suculente: 

  • Sunt plantele care stocheaza apa in frunze. Drept uurmare, nu este nevoie sa le uzi foarte des.
  • In plus, sunt atat suculente pentru exterior, cat si pentru interior.
  • Poti gasi suculente in toate dimensiunile.
  • Sunt plante iubitoare de lumina, care prefera sa fie asezate la fereastra.
  • Le poti aseza in ghivece personalizate, legand in jurul lor.
  • Forma lor carnoasa le face speciale, fiind disponibile atat in tonuri elegante de verde si gri, cat si in culori.

Ce recomandam noi:

Tort cu suculente – poate fi vorba de un design care sa includa suculente sau de plante asezate in jurul lui, creand un decor inedit.

Marturii de nunta – cu niste plantute care sa fie la fel de bogata si infloritoare precum dragostea voastra. Noi credem ca oaspetii taio sa se bucure sa primeasca plante de dimensiuni mici, usor de transportat, pe care le pot ingriji.

Decor cu suculente – intampina-ti oaspetii intru-un decor inedit, care include aranjamente pe care le poti pregati imediat.

Masa invitatilor – daca alegi o tematica ce include plante suculente, deloc de neglijat este si masa invitatilor. Aceasta este atractiva cu ajutorul unor asemenea plante.

Buchet de mireasa cu plante suculente – este vorba despre un buchet inedit, care va capta imediat toate privirile. In plus, acesta este bogat prin designul sau si completeaza perfect tinuta cu rochia de mireasa.

Acestea fiind zise, asteptam sa vedem cum ai integra tu plantele suculente in decorul nuntii tale.

Spor la planificat!