Pantofii de mireasa – un accesoriu care merita toata atentia

Posted on

 

Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cucerii lumea, spunea Merilyn Monroe. Atunci cand iti planuiesti nunta fiecare detaliu conteaza. Sunt multe de pus la punct si multe alegeri de facut. Iar de cele mai multe ori, atentia este focusata pe lucrurile care se observa. Insa pantofii de mireasa sunt un instrument micut cu o insemnatate mare.

pantofi-mireasa

In primul rand ei trebuie sa fie comozi si sa-ti ofere increderea de care ai nevoie, apoi trebuie sa fie in ton cu tema nuntii si sa se asorteze cu rochia.

Modele sunt nenumarate si mai nou ti-i poti personaliza astfel incat sa aduci un plus de originalitate nuntii tale. Clasicul o sa fie intotdeauna la moda, insa designeri au modernizat modelele cu perle finute, pietre pretioase sau fundite elegante.

pantofi-perle-fundite-pietre

Balerinii special creati pentru ziua cea mare sunt un alt plus de valoare care a fost adus industriei. Din satin fin sau din dantela, simpli sau cu diferite aplicatii, balerinii sunt comozi si sofisticati in acelasi timp, perfecti dupa cateva ore de stat pe tocuri.

balerini-satin-aplicatii-perle

Un alt trend in materie de pantofi de mireasa care prinde contur in ultimii ani sunt pantofi personalizati cu mesaje sau insciptionati cu data nuntii. Nu numai ca sunt unici si atipici, dar sunt si o amintire minutata de pus in colectie.

pantofi-personalizati-mesaje

Se spune ca pantofii iti transforma limbajul trupului si atitudinea. Te inalta fizic si psihic. Deci, aceasta zicala nu se aplica nicicand mai bine decat in ziua nuntii.