Organizeaza o nunta tematica – afla care sunt cele mai la moda tendinte

Posted on

Organizarea unei nunti este un eveniment aparte, care necesita pregatire speciala, uneori cu foarte mult timp inainte. Iar atunci cand vine vorba de o petrecere de asemenea amploare, orice mic detaliu poate face diferenta.

Insa, dincolo de resursele financiare si stresul investit in pregatire, o petrecere de nunta inseamna un prilej de bucurie. Pe de-o parte, aceasta reprezinta momentul ideal pentru a sarbatori o relatie fericita, iar pe de alta parte, prilejul pentru a va intalni cu toate persoanele dragi voua: de la prieteni si colegi de serviciu, pana la rude si membrii apropriati ai familiei.

Iar pentru a face acest eveniment si mai distractiv, va propunem sa-l transformati intr-o petrecere tematica. Indiferent ca este vorba de o tema cromatica sau de una bazata pe decoratiuni si costume fancy care corespund unei anume perioade (anii 20, anii 60 etc.), am analizat tendintele actuale si le-am ales pe cele de top. Va invitam sa va alegeti favoritele.

Teme cromatice

#1 Argintiu pentru eleganta

Argintiul este o nuanta pretentioasa. Insa, trebuie sa recunoastem ca ea se pliaza perfect pe tematica unei petreceri de nunta eleganta. Astfel, indrazneste  sa alegi o decoratiuni in nuante argintii. O idee buna este chiar o rochie de mireasa in aceasta nuanta. Sau cel putin un model care sa includa accesorii argintii.

organizarea unei nunti tematice
                                        Foto: http://www.deerpearlflowers.com/

#2 Auriu pentru a iesi din tipare

Auriul este o nuanta care aduce sclipire unei petreceri. Este acel ceva care ii va cuceri imediat pe invitati. Insa, nu miza doar pe aceasta nuanta pentru a obtine efectul de wow, ci adauga negru si alb. Recomandarea cea mai buna este sa folosesti aceasta combinatie armonioasa de culori si pentru alimente. De exemplu, candy barul poate include capsuni invelite in glazura de culoare aurie.

organizeaza o nunta tematica
                                        Foto: http://www.deerpearlflowers.com/

Teme privind decoratiunile

#1 Decoratiuni de lemn

Lemnul arata foarte bine atunci cand vine vorba de decoratiuni. De la panourile foto si pana la suporturile pentru dulciurile de la candy bar, totul arata perfect, asezat pe o bucata de lemn, impodobita cu flori salbatice, colorate. Si poti folosi de toate, de la o scara de dimensiuni mici ca poate servi drept suport pentru decoratiuni, pana la cutiile care vor sustine felinarele ce se ocupa de crearea unei lumini ceva mai difuze. Tema este una rustica.

organizeaza o nunta tematica
                                           Foto: http://www.deerpearlflowers.com/

#2 Marmura si cupru

La fel ca in cazul lemnului, decoratiunile care contin detalii din cupru si marmura au rolul de a crea un decor cu stil. Acestea se imbina perfect si transforma petrecerea de nunta intr-un eveniment de bun gust. Nuanta cuprului a devenit atat de populara, incat ea este folosita chiar si pentru torturi.

organizeaza o nunta tematica
                                          Foto: http://www.deerpearlflowers.com/