Nunti care au scris istorie

Posted on
Nunti care au scris istorie

Pentru ca sezonul nuntilor este in plina desfasurare, am ales sa va aducem un plus de surse de inspiratie. Astfel, am ales sa va prezentam o lista cu nunti care au scris istorie. Cum este posibil? Ei bine, acest lucru se datoreaza in primul rand popularitatii celor implicati in evenimentul respectiv. Mai enumeram si numarul impresionat de invitati, rochiile de mireasa deosebite si, nu in ultimul rand, bugetelor mari investite pentru organizarea cu fast a petrecerilor de nunta.

Nunti care au scris istorie

 

Nunti care au scris istorie

Jacqueline Bouvier si John F. Kennedy

Megaevenimentul a fost organizat in Rhode Island, in fata a nu mai putin de 800 de persoane. Rochia purtata de celebra Jacqueline se remarca prin detaliile care o impodobeau. La fel de spectaculos era si buchetul de flori pe care aceasta l-a purtat.

Nunti care au scris istorie

Audrey Hepburn si Mel Ferrer

 In 1954, frumoasa si delicata Audrey Hepburn, un simbol nemuritor al frumusetii, a spus „da” in fata unei multimi nerabdatoare. Rochia purtata de aceasta este o adevarata sursa de inspiratie chiar si astazi, datorita elementelor care o ajuta sa se remarce. Printre acestea se numara gulerul marunt si funda care se leaga la spate. Scopul principal era ca talia zvelta a actritei sa fie pusa in evidenta. Iar pentru a pastra o usora latura de mister, Audrey a ales sa poate o pereche de manusi lungi.

Nunti care au scris istorie

Grace Kelly si Printul Rainier

Tot din categoria nunti care au facut istorie se numara si cea dintre Grace Kelly si Printul Rainier de Monaco. Broderia din dantela cu nasturi marunti care se insirau armonios in partea de sus a rochiei lui Grace Kelly au reusit sa adauge acel je-ne-sais-quoi intregii tinute regale. Ba mai mult, rochia a fost atat de apreciata, incat a a servit drept sursa de inspiratie pentru rochia de nunta a lui Kate Middleton.

Nunti care au scris istorie

Bianca Macias si Mike Jagger

Da, nunta si celor doi poate fi inscrisa cu succes pe lista celor care au ramas in istorie. Nici nu avea cum sa fie astfel, avand in vedere popularitatea celebrului artist de la Rolling Stones. Mireasa nu a ales sa poate o rochie, ci un costum de culoare alba, fara nimic pe dedesubt. Sacoul care lasa putin pielea la vedere a reprezentat o alegere controversata, dar, in acelasi timp, foarte seducatoare.

Lady Diana Spencer si Printul Charles

O nunta care s-a desfasurat sub privirile a 750 de milioare de spectatori. Acesta a fost un eveniment de amploare, prin fiecare element: de la inelul cu safir de 18 karate, pana la tiara si rochia cu maneci bufante. Din pacate, insa, casnicia nu a fost una menita sa dureze, iar Lady Di a divortat cu un an inainte sa moara in controversatul accident de masina.

Nunti care au scris istorie

Victoria Adams si David Backham

Celebrul cuplu format dintr-o cantareata si un fotbalist de succes pare sa reziste si astazi, dupa aproape 20 de ani de casatorie. O nunta cu mare fast a fost organizata in cinstea celor doi, iar cuplul a cheltuit nu mai putin de 17 000 de dolari pe diadema purtata de mireasa.