Nunti 2019 – alege o tematica cu supereroi

Posted on

2019 este unul care din punct de vedere al creativitatii se dovedeste foarte generos. Astfel, pornind de la initiativa vedetelor precum Tylor Swift si Gigi Hadid de a avea o petrecere de Anul Nou tematica, imbracand costume de supereroi, putem adapta si noi ideea lor la sezonul de nunti 2019. In acest fel vom avea parte de un eveniment deosebit care ne va aminti de vremurile din copilarie. Si iata cateva recomandari.

Anunta-ti invitatii din timp si asigura-te ca se vor accepta si ei ideea ta

Desi tendintele indica faptul ca romanii vor sta mai bine la capitolul nonconformist atunci cand vine vorba de nunti 2019, trebuie insa tinut cont de faptul ca cei mai in varsta nu sunt dispusi sa imbrace costume. Insa, daca lista ta de invitati este formata din tineret, atunci ai sanse destul de mari sa ii convingi.

Abigail Laur instagram
Abigail Laur instagram

Ideei de costume cu supereroi pentru nunti 2019

  • Mary Poppins – daca vrei sa stii cum ar trebui sa arate costumul tau, urmareste filmul
  • Mica Sirena – feminina, delicata si de poveste
  • Prince Charming – aici domnii au destul de mult libertate in ceea ce priveste alegerea costumului ideal
  • Cenusereasa – dar de preferat sa aiba ambii pantofi.
  • Batmat, Superman, Iron Man & co.
  • Alba Zapada

Care este diferenta intre o nunta cu tematica cu supereroi si o petrecere de Halloween?

Este simplu. Atunci cand vine vorba de petrecerea de nunta, toata lumea va fi tentata sa aleaga un costum dragut, in loc de unul inspaimantator. Scopul nu este acela de a lunga spiritele rele, ci de a face ceva diferit.

Veniti cu o varianta de rezerva

In cazul in care sunt persoane care nu si-ar putea permite sa inchirieze sau sa cumpere un costum, atunci poti veni tu cu o varianta de backup. Insa, acest lucru inseamna sa investi tu timp si resurse in a pregati accesorii pentru o nunta tematica. Pentru ca da, va fi destul de dificil sa investesti in intreg costumul. In schimb, poti opta pentru palarii, coronite, pelerine si altele asemenea.

Super Eroi - tematica nunti 2019
Super Eroi – tematica nunti 2019

Cabina foto – o vedeta in industria de nunti 2019

Stii foarte bine ca oamenii adora sa-si faca poze, nu doar cu telefoanele, ci si varianta imprimata, obtinuta de la o cabina foto. Iar atunci cand ai o petrecere tematica cu supereroi, trebuie neaparat sa folosesti un astfel de accesoriu.

Ce facem cu florile si decoratiunile?

Avand in vedere faptul ca diversitatea o sa fie definitorie pentru o astfel de nunta, decorul trebuie sa fie si el vesel si colorat. Noi am miza pe o imbinare de elemente, incepand cu baloane si un candybar foarte generos. Dulciurile sunt cele care vor crea impresia unui decor dulce, de poveste.

 

  • Distribuie