Nunta in stil indie – culori si accesorii must-have

Posted on

De ce am ales sa vorbim in aceasta perioada despre o nunta in stil indie? Pentru ca ne place acest trend si il consideram evergreen (aka – nu se demodeaza, este mereu de actualitate) si pentru ca expertii spun ca este excelent pentru o nunta restransa, in aer liber.

Deocamdata, vestile bune spun ca putem organiza evenimente cu 50 de persoane outdoor si pana la 20 de persoane indoor. Asa ca o idee de luat in calcul este si o cununie in stil amerindian.

Dar sa definim mai intai elementele pe care noi le consideram specifice acestui eveniment.

Nunta in stil indie – detalii si accesorii must-have

Cort

Si nu orice fel de cort, ci unul in stil indian, ingust si inalt. Poate fi decorat cu ciucuri, panglici colorate, plante si flori. Iar in cazul in care nu iti doresti o nunta la cort, poti opta pentru varianta unui ponton romantic, pe marginea unui lac, un restaurant pe care sa-l poti decora dupa bunul plac sau o gradina de vara.

Desigur, o nunta in stil indie este potrivita si pentru toamna.

Dreamcatchers

Pe langa rolul decorativ, speram ca aceste accesorii sa iti aduca si noroc. Au un farmec aparte, mai ales datorita penelor colorate.

Beculete colorate

Permit o atmosfera intima si romantica, ideala pentru ringul de dans.

Wild flowers

Spiritul indie este unul wild, tocmai de aceea si florile ar trebui sa fie de camp: vesele si salbatice. Si sunt potrivite atat pentru domnisoarele de onoare, cat si pentru buchetul miresei.

Ce nuante alegem pentru o nunta in stil indie?

Propunerile noastre coloristice sunt urmatoarele:

  • Bej & crem – sunt primele nuante care ni se strecoara in minte atunci cand vorbim despre o nunta indie
  • Alb (si ne permitem chiar sa spunem dirty white), deci nu va ganditi la alb imaculat, ci mai degraba la unul care merge spre tonuri galbui si gri
  • Verde pastel – un verde care aduce armonie si nu neaparat energie
  • Nuante pastel
  • Negru – ofera un contrast placut cu orice, aduce eleganta… in fine, stiti voi, negru este negru.