Nunta in stil exotic

Posted on

Nu este inca vara, dar gandul ne este deja la soare, la vremea superba si la zilele lungi si pline de vibe pozitiv. Iar daca intentionezi sa iti organizezi marele eveniment in stilul festival, iti recomandam sa te gandesti la o nunta in stil exotic, cu o petrecere intr-o noapte fierbinte de iulie sau august.

Nunta in stil exotic – elemente definitorii

Locatia ideala pentru o nunta exotica: plaja sau un restaurant cu vedere catre mare

De preferat, o plaja linistita, scaldata in razele soarelui si cat mai departe de agitatia de la terase. Eventual, poti opta pentru ceva salbatic. Daca ne raportam la Romania, e mai dificil sa gasim un astfel de loc.

O alta idee buna este sa gasesti o terasa fix pe malul marii si sa o decorezi intr-un stil exotic. Poti crea de exemplu un perete din frunze late din celebra planta mostru care a devenit un lait motiv al petrecerilor de nunta in stil exotic.

Nicio nunta fara orhidee sau cale

Nico nunta exotica fara ghirlande de flori. Si fara coloratele orhidee, care completeaza armonios un decor in stil exotic. Noi sugeram crearea unui panou foto cu flori, ideal pentru oaspetii care vor sa se bucure de o sedinta pe cinste.

Bauturi exotice pentru o nunta in stil exotic

Acestia includ fructe apetisante precum bucatile de ananas, papaya, kiwi, fructul pasiunii. Si sunt apetisante datorita amestecului de fructe cu alcool. Atat de delicioase, incat cu greu te poti opri la un singur pahar.

Decor mese

Decorul mesei in cazul unei nunti exotice include plante de dimensiuni mari. Si nu doar plante, ci si flori colorate care se impletesc printre nuantele de verde. Vesela trebuie sa aiba un aer marin, eventual cu cateva simboluri care fac trimitere la mediul acvatic. Printre vedete se numara stelutele de mare, calutii  de mare sau scoicile. Si apropo de asta, poti include in decor si elemente reprezentative precum palmieri sau barcute.

Marturii in forma de… ulei de palmier

Sau poate ulei de cocos. Sau o lotiune de plaja in format mini. Oricare dintre ele este bine venita in cazul oaspetilor tai.

Acestea fiind zise, asteptam cu nerabdare detalii de la nunta in stil exotic pe care intentionezi sa o organizezi!

Si nu uita de invitatii! Si acestea trebuie sa fie decorate sugestiv si atragator, in concordanta cu tema petrecerii.