Nunta la castel

Posted on

O nunta la castel reprezinta o modalitate romantica de a organiza o petrecere speciala, care va cuceri deindata toti oaspetii prezenti la eveniment. Iar asta se datoreaza faptului ca locatia este una eleganta, decorata cu stil si ideala pentru fotografii intr-un decor de poveste.

In plus, o nunta la castel este un eveniment deosebit care aminteste de balurile de odinioara, dar si de conceptul de print si printesa – ipostaza in care se viseaza foarte multe femei.

Nunta la castel – aspecte de care sa tii cont

Sunt o multime de avantaje pe care nu ai cum sa nu le remarci atunci cand vine vorba despre acest eveniment. Dar sunt, deopotriva si mici inconveniente.

Noi am decis sa le trecem in revista pe cele mai importante. Si iata cum stau lucrurile.

Aspecte pro nunta la castel

Decor elegant, locatie inedita. Nimeni nu poate contesta acest aspect. Dincolo de asta, nu sunt prea multe persoanele care opteaza pentru un astfel de eveniment.

Posibilitatea de a organiza o petrecere tematica. Poti alege momente din epoca de glorie a castelului respectiv, dupa ce ii studiezi putin istoria.

Apoi, poti iti poti invita oaspetii la un bal inedit unde se va dansa, se va servi un oaspat bogat din vesela de portelan, se va asculta muzica la harpa (consideram ca o harpa se incadreaza perfect in peisaj).

Ba mai mult, poti ruga domnisoarele de onoare sa poarte rochii lungi, adaptate tematicii petrecerii. Si poti, totodata, amenaja un colt foto special

Pana si invitatiile capata o alura speciala cand vine vorba de o nunta la castel. Ele pot fi sub forma unor epistole, cu sigiliu.

Poti in sfarsit sa porti o rochie de printesa sau una vintage. Ambele modele sunt ideale pentru o nunta la castel, ca in povesti. Si pentru multe femei acesta este un vis devenit realitate. Stiti voi, genul acela de vis care ti se perindat prin ganduri.

nunta in castel
nunta in castel

Aspecte mai putin placute legate de o nunta la castel

Costuri mari. O astfel de nunta la castel implica o serie de costuri uriase pentru care este bine sa te asiguri ca ai bugetul pregatit.

Stabilirea evenimentului cu mult timp inainte. De regula, astfel de locatii inedite sunt gazda altor evenimente cu stil precum balurile caritabile, licitatii, nuntile si petrecerile vedetelor. Asa ca este nevoie sa astepti cel putin un an pana sa ti se aprobe evenimentul.

Numar redus de modificari in decor. De cele mai multe ori, se pune la dispozitia oaspetilor o sala sau un salon. Acesta poate fi folosit pentru evenimentul in sine si include un numar redus de elemente: candelabre si lampi somptuoase, tapet elegant, mese si scaune pentru oaspeti si… cam atat. De regula, mobilierul din castel este foarte scump si este ferit de ochii si atingerile oaspetilor.

  • Distribuie