Nunta in culori – recomandari pentru un spectru de vis

Posted on

Niciodata nu ne saturam sa vorbim despre culorile ideale pentru nunta… Si asta datorita faptului ca adoram sa incercam tot felul de combinatii de culori, pana cand ajungem sa obtinem armonia perfecta. Iar acelasi lucru ti-l recomandam si tie: sa te joci cu nuantele si sa indraznesti sa obtii o nunta in culori care sa impresioneze placut si care sa te faca pe tine sa te simti implinita.

Si iata cateva recomandari cromatice pentru acest final de vara.

Culori inchise, dar cu tenta pozitiva

Printre nuantele cu tenta pozitiva se numara cele de mov care se impletesc perfect cu verde sau albastru.

Acestea creeaza un vibe de vara si sunt ideale pentru a fi integrate intr-un candy bar sau in decoratiunile de pe mesele invitatilor.

Nunta in culori – culorile citricelor

Si daca tot suntem la capitolul nunta in culori, trebuie sa vorbim si despre culorile citricelor.

Nuantele de portocaliu si galben, insotite de verdele linistitor creeaza o armonie perfecta. Si astfel rezulta un rasfat coloristic plin de vibe pozitiv pentru toti cei care interactioneaza cu nuantele respective. Iar daca iti doresti sa stingi putin coloristica, poti adauga un strop de albastru rece.

Cinzeci de nuante de roz

Pozitive, feminine si atragatoare – asa sunt aceste nuante de roz care definesc o nunta in culori. In plus, ele sunt simbolul dragostei si al iubirii, fiind ideale pentru a completa o masa imbelsugata.

Iar daca esti o romantica incurabila, poti adauga tente aurii sau chiar nuante de cupru in intreg decorul pe care incerci sa-l creezi. Si nu conteaza ca este vorba despre o masa a invitatilor, un prezidiu sau o receptie.

Regula este una simpla. Daca alegi roz, mergi pana la capat cu roz. Si asigura-te ca toate aceste nuante sunt suficient de blande incat sa nu agreseze vizual. Scopul lor este de a crea senzatia de confort si relaxare, asa ca poate printre cele 50 de nuante de roz, adaugi cateva de lila si roz pudra.