Nunta cu tematica de vacanta

Posted on

Ce inseamna vara? Daca ne intrebi pe noi, redactorii blogului Maya Fashion, am putea spune ca vara este sezonul relaxarii, al sucurilor reci si proaspete servite pe malul marii, al apusurilor romantice pe nisip, al nuntilor cu stil, al calatoriilor pe meleaguri fascinante unde sunt atatea si atatea de vizitat si descoperit. Vara inseamna libertate, fiind anotimpul in care bateriile ni sunt incarcate cu energie pozitiva. Mai mult decat atat, vara inseamna dor de duca. Si daca tot am amintit aceste simboluri estivale, trebuie sa vorbim si despre o tema foarte populara in acest anotimp: nuntile cu tematica de vacanta sau calatorie.

Sugestie de prezentare – tort

Optiuni pentru cei care isi doresc o nunta cu temetica:

  1. Ai optiunea de a include in organizarea evenimentului o singura destinatie de vacanta, in functie de preferintele tale. Ce zici de clasicul Paris? Decoratiunile ideale pentru acesta tema sunt foarte simpatice si feminine, mai ales daca le dai o tenta vintage. Sau Londra. Londra nu este doar un oras aglomerat si morocanos, ci este renumit pentru atractiile sale turistice.
  2. Ai optinea de a crea o nunta cu tematica de vacanta generala. Aceasta iti ofera libertate de alegere si te indeamna sa-ti pui la lucru imaginatia si creativitatea. Iar daca nu ai timp, poti apela cu incredere la un designer de nunti.

Cateva simboluri care nu au voie sa lipseasca de la o nunta cu temetica de vacanta:

  • Decoratiuni care sa includa harti. Gandeste-te la destinatiile tale favorite si adauga harti. Acestea sunt o idee excelenta chiar si pentru marturiile pe care le oferi invitatilor.
  • Decoratiuni in forma de valize sau geamantane. Acestea arata foarte bine, mai ales daca au aspect vintage. Le poti umple cu flori sau alte elemenete care au legatura cu vacanta.
  • Cabina foto cu tematica vacanta si calatorii. Invitatii tai se vor distra pe cinste avand in spate locuri celebre precum Turnul Eiffel sau Big Ben.
  • Candy bar decorat in acelasi stil cu tema aleasa. Asaza in briose steguletele reprezentative pentru destinatii de vacanta. Totodata, include arome specifice tarilor care te fac sa te gandesti la vacanta si relaxare.
  • Indicatoare care arata numarul de kilometri ramasi din locatia organizarii evenimentului si pana la destinatiile de vacanta.
  • Invitatii de nunta care seamana cu bilete de avion sau chiar cu valize mici care se deschid.

Voi ce alte elemente ati include la o nunta cu tematica de vacanta?

  • Distribuie