Nunta cu flori de bumbac

Posted on

O nunta cu flori de bumbac este ca un vis devenit realitate, datorita frumusetii unor asemenea flori care au puterea de a transforma orice decor intr-unul special.

Iar daca si tu indragesti asemenea flori, da-ne voie sa-ti spunem cum le poti integra in decor.

Buchetul de flori al miresei 

Este unul dintre cele mai importante elemente, atunci cand vine vorba de o nunta. Iar atunci cand vine vorba de gingasele flori de bumbac, putem spune ca ai o multi de variante. Poti opta pentru un buchet integral din aceste flori sau poti adauga si alte flori care sa-l completeze perfect.

De exemplu, florile de bumbac merg foarte bine cu nuantele peachy pe care le intalnesti la trandafiri, garoafe sau ranunculus. Iar o combinatie de alb cu roz confera o senzatie de prospetime.

Dincolo de asta, florile de bumbac aduc o nota de romantism.

Decoratiunile de pe mesele invitatilor cu flori de bumbac

Florile de bumbac se integreaza usor si in decoratiunile de pe mesele invitatilor. Iar cand spunem asta, ne referim atat la aranjamente, cat si la marturii. Stii tu, acele micute daruri pe care le lasi discret langa vesela de pe masa fiecarui invitat.

In ceea ce priveste decoratiunile de pe mese, trebuie sa stii ca florile de bumbac se potrivesc perfect si cu hortensiile.

De asemenea, daca aplici principiul „less is more”, poti opta inclusiv pentru varianta de a pastra crengutele de bumbac simple.

Cocarda mirelui

Daca tematica nuntii tale va fi flori de bumbac, atunci nu trebuie sa uiti sa-l accesorizezi nici pe el. Iar de aceasta data este suficient sa alegi o floare de bumbac si alte cateva marunte. Vei obtine o cocarda discreta si, in acelasi timp, una care va pastra nota discreta a buchetului. In cazul in care nu vrei sa adaugi ale flori marunte, poti ramane la elemente din dantela, nasturi, margelute sau o bucata la fel de discreta din panza.

Tortul

O nunta cu flori de bumbac nu este completa fara un tort decorat cu aceste flori. Desigur, nu este cazul sa exageri. Cu atat mai mult cu cat aceste flori sunt recunoscute pentru eleganta si chiar simplitatea lor.

Iar daca iti place aceasta tematica, asteotam cu nerabdare sa vedem fotografii de le evenimentul tau.