Noile Colectii de Rochii de Mireasa Maya Fashion

Posted on

 

Maya Fashion a lansat pe 1 decembrie noile colectii 2015: Limited, Royal si Noble. Inspirate parca din povestile cu printese, colectiile pun in evidenta spiritul Maya Fashion.

Limited
Taieturile spectaculoase si rochiile care pun in evidenta silueta feminina fac din aceasta colectie una perfecta pentru femeile cu personalitate puternica. Modelele din colectia Limited se regasesc doar in magazinele proprii din Craiova si Bucuresti.

rochie-mireasa-mayafashion-2

Noble
Romantism si feminitate. Aceste doua cuvinte descriu cel mai bine colectia Noble, compusa in principal din rochii de mireasa stil printesa. Dantelele, voalurile fine si aplicatiile pretioase de pe modele completeaza tiparul unei nunti de poveste.

rochie-mireasa-mayafashion-1

Royal
Modelele din aceasta colectie sunt unele inedite, care depasesc granita clasicei rochii de mireasa. Dantela vintage, decupajele din dantela, satin si fundele boeme sunt elementele care definesc colectia Royal.

rochie-mireasa-mayafashion-3

La lansarea noilor colectii au participat intr-un numar mare viitoare mirese, dornice de a fi surprinse de noile creatii realizate de designerul Mariana Florea. Mai jos puteti vedea fotografii din cadrul acestui eveniment.

lansare-colectii2015-mayafashion-1 lansare-colectii2015-mayafashion-2 lansare-colectii2015-mayafashion-3 lansare-colectii2015-mayafashion-4 lansare-colectii2015-mayafashion-5 lansare-colectii2015-mayafashion-6 lansare-colectii2015-mayafashion-7 lansare-colectii2015-mayafashion-8

Noile colectii 2015 sunt disponibile spre vizualizare pe noul website  Maya Fashion, in magazinele Maya Fashion din Craiova, iar din ianuarie 2015 si in noul magazin Maya Fashion din Bucuresti de pe B-dul. Unirii nr. 18, Bl 5B, parter.