Ne mutam: un nou sediu Maya Fashion in Bucuresti

Posted on

Dragilor, anul 2018 este unul plin pentru Maya Fashion. Pe langa shootingurile, lansarea de colectii de rochii de mireasa, targuri specifice si alte evenimente speciale la care luam de obicei parte, am decis ca in Bucuresti sa ne mutam intr-un spatiu mult mai generos si primitor.

Din dorinta de a oferi mireselor noastre confort, dar si intimitatea necesara pentru a proba rochiile Maya Fashion, am ales un spatiu de trei ori mai mare decat cel al magazinului initial. Si daca locatia anterioara a fost indragita de catre voi, va promitem ca pe cea noua o veti adora.

Noul sediu Maya Fashion Bucuresti
Noul sediu Maya Fashion Bucuresti

Odata cu mutarea in noul sediu, ne ocupam si de reorganizare. Rochiile de mireasa vor avea mai mult spatiu de depozitare mai mare, pentru a putea fi mai bine evidentiate. Astfel, veti putea observa indeaproape detaliile rochiilor pe care le-am creat cu pasiune pentru voi.

Iar pentru a va face o idee cum va arata noua locatie, am inclus in acest articol si poze. Pregatirile sunt intense. Lucram cu spor de dimineata pana seara pentru ca totul sa arate perfect si avem alaturi o echipa de profesionisti. Insa, ne este drag de ceea ce facem si ne dorim ca totul sa fie la superlativ.

Muncim cu drag si spor la noul sediu Maya Fashion
Muncim cu drag si spor la noul sediu Maya Fashion

Acestea fiind zise, dragilor, joi, 29 noiembrie 2018, in intervalul 11:00 – 15:00, va asteptam la inaugurarea noului sediu Maya Fashion de pe Bulevardul Unirii, Nr. 7, Bl. 1C. Si pentru ca vrem sa va simtiti speciale, am pregatit pentru voi un candy bar in stilul Maya Fashion si o cupa de sampanie.

Iar surprizele nu se termina aici. Pentru ca stim ca sunteti curiosi, am decis ca odata cu schimbarea sediului din Bucuresti, sa lansam si colectiile Maya fashion 2019. Astfel, vom avea alaturi de noi modele care vor prezenta cateva dintre rochiile de mireasa, dar si un fotograf care sa ne ajute sa surprindem acest moment special.

In lucru... fiti cu ochii pe noi!
In lucru… fiti cu ochii pe noi!

Cu mai multe detalii despre acest eveniment vom reveni pe blog. Fiti cu ochii pe noi si pe pagina de facebook Maya Fashion.

Pupici si imbratisari!

 

 

 

  • Distribuie