Mykonos – un cadru de poveste pentru o colectie de poveste

Posted on

La inceputul lunii mai, facem un popas in insorita destinatie Mykonos, o insula de poveste care nu inceteaza sa ne uimeasca prin caracterul traditional. Atmosfera cu specific grecesc nu permite sa fie alterata, in pofida unui turism aflat in plina dezvoltare.

Si fiindca insula cucereste orice privire prin insasi frumusetea ei, am ales sa organizam aici primul shooting pentru colectia de rochii de mireasa Maya Fashion, a carei aparitie va fi in 2019.

Casele inzestrate cu o forma cubica ce tinde spre perfectiune, zugravite intr-o nuanta de alb care se asorteaza perfect cu tinutele noastre. Alaturi de ferestrele si balcoanele albastre, ce aleg sa cutremure tiparele unui peisaj clasic – au fost unele dintre principalele argumente care ne-au convins sa alegem aceasta insula cicladica.

Iar pentru ca armonia sa fie perfecta, stradutele labirintice din Myconos ne vor intampina ca de fiecare data cu o alura cocheta, gratie impodobirii lor cu flori de Bougainvillea.

Dincolo de arhitectura fermecatoare, Mykonos ne-a ademenit prin energia ei. Asa ca nu este de mirare ca aceasta destinatie mai este cunoscuta drept Ibiza Greciei. Shootingul pe care il pregatim va fi bazat pe un contrast perfect intre rochiile noastre si nuantele vibrante ale peisajului.

Marea Egee, cunoscuta pentru nuanta sa speciala de albastru pur ce face concurenta cerului senin, alaturi de casele cu tenta venetiana din cartierul Alefkandra ne vor ajuta sa asezam fiecare fotografie intr-un cadru de poveste. Vom cerceta cu pofta si plaja cu nisip fin si vom cauta sa surprindem farmecul fiecarui coltisor.

Desi nu este prima data cand vizitam aceasta destinatie suntem siguri ca atunci cand ne vom intoarce de pe meleagurile grecesti vom avea multe de povestit. Iar voi veti putea descoperi aventurile noastre atat in notitele de pe blog, cat si in fotografiile pe care le vom posta pe pagina de Facebook Maya Fashion si pe website.