Modele de verighete la moda in 2015

Posted on

 

Traditia verighetelor dateaza inca din Egiptul Antic. Se crede ca „artera dragostei” trece de la degetul inelar direct la inima. Verighetele simbolizeaza iubirea vesnica si fidelitatea, iar cele doua, puse impreuna, simbolizeaza eternitatea.

Trebuie sa le alegeti cu grija, deoarece le veti purta toata viata si ele reprezinta iubirea pe care tu si viitorul tau sot v-o purtati.

In cele ce urmeaza, va vom dezvalui ce modele de verighete sunt in tendinte in 2015.

In acest an, s-a revenit la modelele minimaliste, care seamana cu ale parintilor nostri, dar, bineinteles, sunt mult mai sofisticate.

Cu toate acestea, verighetele cu diamante reprezinta inca o alegere populara printre majoritatea femeilor si de aceea, acestea se vor regasi si in colectiile anului 2015. Daca iti doresti un inel personalizat, poti opta pentru verighetele cu pietre (smaraldele, rubinele si safirele sunt cele mai la moda).

verighete-nunta-2

Unul dintre metalele in voga in acest an, este platina. Asa ca daca esti dispusa sa cheltuiesti destul de mult pe verighete, un astfel de model este o alegere potrivita.

Un alt trend al anului 2015 sunt combinatiile de metale. Poti opta pentru o combinatie de aur alb cu galben, aur alb roz, sau de ce nu, o imbinare a celor trei nuante intr-un singur inel.

Verighetele gravate se mentin si ele in top. Poti inscriptiona numele partenerului, data nasterii acestuia sau un mesaj cu o semnificatie puternica pentru tine. Dupa parerea noastra, aceste modele de verighete sunt cele mai originale.

verighete-2015

Avem o veste buna si pentru cei care iubesc vintage-ul: modelele filigranate sunt si ele la moda in anul 2015. Daca sunteti pasionati de curentul retro, puteti alege un astfel de model care inspira eleganta si rafinament.

Voi ce model de verigheta ati prefera?

Afla si cum asortezi bijuteriile la rochia de mireasa din urmatorul articol.