Modele de torturi de nunta la moda in 2018

Posted on

Tortul este de departe vedeta unei nunti cochete, momentul taierii sale fiind asteptat cu nerabdare de catre toti invitatii. Dincolo de acest lucru, un tort de nunta este vazut ca o opera de arta, menita sa atraga privirile tuturor, acesta fiind, de regula, imbracat in tot felul de elemente sofisticate.

Care sunt insa cele mai populare tendinte atunci cand vine vorba de rasfatul dulce al unei nunti? Am pregatit pentru voi o lista cu cele mai interesante modele de torturi, gata sa va cucereasca privirile… si papilele gustative.

Tort de nunta in format 3D

Stilul 3D a prins amploare nu doar atunci cand vine vorba de filme, imagini si haine, ci si atunci cand vine vorba torturi. Modele de torturi de nunta imbracate in glazura cu format 3D sunt de-a dreptul impresionante. Acestea includ detalii menite sa atraga atentia invitatilor, facandu-le un element de baza pentru nuntile cu tematica moderna si futurista.

Torturi dezbracate de… crema

In acest sezon, torturile de nunta se dezbraca de crema si prejudicii. Acestea nu se mai inscriu in tipare, ci adopta un stil usor neglijent. Insa, acest lucru nu le face mai putin placute la gust. Dimpotriva. Torturile de nunta sunt dezbracate de crema par si mai tentante, lasandu-si ingredientele la vedere.

Torturi imbracate in glazura neagra

In cazul acestor dulciuri, negrul nu reprezinta un motiv de intristare, ci un simbol al elegantei. Torturile cu glazura neagra sau fondant in aceasta culoare sunt o alegere iesita din tipare, mai ales daca sunt accesorizate cu detalii argintii sau aurii. Dincolo de acest lucru, glazura este una delicioasa si extrem de apreciata de invitati.

Torturi de nunta pictate

Artistii din domeniul cofetariei folosesc pentru a-si exprima creativitatea blaturile de tort, in loc de panze. Astfel, rezulta modele pictate, inspirate din lucrarile pictorilor consacrati. Astfel, admiratorii artei vor recunoaste imediat un tort in stilul lui Monet sau Picasso. Aceste dulciuri spectaculoase sunt disponibile in diverse forme si palete de culori.

Torturi decorate cu elemente din natura

Asa cum am precizat in articolul nostru cu teme de nunta, la moda sunt decoratiunile cu elemente desprinse din natura. Acestea includ florile, bucati de lemn, frunze, bucati de fructe si altele asemenea. Astfel, nici torturile de nunta nu sunt o exceptie, ci sunt decorate cu elemente ce par desprinse din natura, aratand de-a dreptul senzational.

Torturi de nunta cu forme geometrice

Pentru crearea unui astfel de tort este nevoie de precizie si atentie la detalii. Indiferent ca este vorba de forme triunghiulare, rotunde, patrate sau dreptunghiulare, aceste modele de prajituri arata perfect. Ele sunt o alegere excelenta pentru o nunta in care fiecare detaliu este bine pus la punct.

Torturi de nunta cu ilustratii

Acestea sunt genul de torturi care spun o poveste prin intermediul imaginilor care sunt desenate pe ele. Torturile de nunta cu ilustratii pot include de la elemente simple precum fluturii sau florile, pana la graffiti si text. Dulciurile reprezinta modele complexe, care au si o deosebita valoare sentimentala. De exemplu, mesajele text pot contine citate, versurile unei melodii care are o semnificatie aparte pentru tanarul cuplu de indragostiti sau chiar juramintele de dragoste.

Daca ti-au placut modelele de torturi prezentate, te rugam sa ni-l mentionezi in comentarii pe cel caruia nu poti sa-i rezisti.