Modele de rochie de mireasa din filme – rochii spectaculoase din pelicule celebre

Posted on

Daca si tu esti iubitoare de pelicule romantice, comedii sau drame, la fel ca noi, cu siguranta vei adora modelele de rochie de mireasa din filme pe care le poarta protagonistele. Si pentru ca acestea ne plac atat de mult, am ales sa le includem in acest articol pe cele care ne-au impresionat. Ba mai mult, acestea sunt genul care au scris istorie.

Frankenstein – Rochia de mireasa a actritei

Cu ce ne-a impresionat aceasta rochie? Cu voalul lung, spectaculos, care ascunde discret coafura cocheta a miresei. Rochia in sine este destul de simpla, fapt care ne-a facut sa apreciem si mai mult principiul „Less is more”. De asemenea, manecile imbracate in broderie sunt de-a dreptul seducatoare, chiar daca rolul lor este de a acoperi pielea si nu de a o dezgoli.

Rochie de mireasa din filme
Rochie de mireasa din filme

Here comes the groom – o rochie de mireasa pe care am simpatizat-o de la inceput

Cu ce ne-a impresionat aceast model? Cu umerii lasati dezgoliti. Aceasta confera un caracter seducator modelului, dar in acelasi timp cuminte. Astfel, rochia are un decolteu in forma de inima si este realizata din satin. Materialul confera intimitate modelului, fiind adesea folosit pentru lenjerie intima. Interesant este insa, modul in care acesta evidentiaza formele feminine ale celei care o poarta.

Here Comes The Groom - rochie de mireasa
Here Comes The Groom- rochie de mireasa

Gone with the Wind – o rochie de mireasa cu siguranta voluminoasa

Manecile acestei rochii sunt unele bufante, in timp ce partea de sus este reprezentata de un corset. Partea de jos este mai infoiata, fiind genul de rochie care tinde spre cea de printesa. Dincolo de asta, aceasta include detalii care o ajuta sa se remarce deindata.

Rochie de mireasa - Gone with the wind
Rochie de mireasa – Gone with the wind

Dark Victory – o rochie de mireasa din filme care se adreseaza femeilor nonconformiste

Astfel, aceasta este genul de rochie de mireasa stil sirena, insa lejera. Interesanta este partea de sus a acesteia, rochia reusind sa surprinda prin modul de prindere dupa gat. Talia este evidentiata armonios,  in timp ce trena este realizata din voal.

Dark Victory - rochie de mireasa
Dark Victory – rochie de mireasa

Acestea fiind zise, asteptam cu nerabdare sa aflam care rochie de mireasa din filme este preferata voastra.