Modele de marturii pentru nunta – idei de toamna

Posted on

Toamna este anotimpul ideal pentru o nunta cosy & warm, cu invitati dragi si decoratiuni cu stil. Totodata, toamna reprezinta ocazia perfecta pentru a te bucura de modele de marturii pentru nunta de toamna, atragatoare si cochete. Si iata sugestiile Maya Fashion pentru acest sezon.

Modele de marturii pentru nunta cu stil

Chibrituri

Si nu orice fel de cutii de chibrituri, ci unele personalizate cu numele tau si al iubitului tau. Sau, in loc de asta, poti alege varianta de a imprima citate dragute sau ganduri frumoase pe care vrei sa le transmiti invitatilor. Chibriturile au valoare simbolica, focul reprezentand ideea de caldura sufleteasca si belsug.

Chibrituri personalizate
Chibrituri personalizate

Borcanele cu dulceata

Dulceata de fructe de sezon este apetisanta. In plus, aceasta se poate prepara in casa, ajutand invitatii sa se bucure de un produs delicios si in acelasi timp sanatos. Important este ca borcanele respective sa fie si ele personalizate, reprezentand modele de marturii pentru nunta cu stil. Eventual le poti atasa etichete simpatice. Pe de alta parte, preparand dulceata acasa, poti economisi ceva banunti. Printre aromele noastre preferate se numara dulceata de castane, nuci sau gutui.

Borcanele cu dulceata
Borcanele cu dulceata

Popcorn cu caramel

Nu stim de ce, dar caramelul este acea aroma care ne aminteste de toamna. Sa fie oare datorita culorii sale? Important este ca acestea se numara printre acele modele de marturii de nunta cu stil, mai ales daca este asezat in recipiente frumos decorate. Sugeram alegerea unor borcane.

popcorn cu caramel
popcorn cu caramel

Sirop de artar in sticlute mici

Siropul de artar nu este o alegere foarte populara, ceea ce iti ofera ocazia sa fii printre cei care aleg modele de marturii de nunta originale, diferite. In partea de sus a sticlei ataseaza o eticheta cu numele tau sau cu data evenimentului.

Sirop de artar
Sirop de artar

Mini/maxidovlecei

Acestia nu pot fi folositi pentru placinte, insa, pot servi drept decoratiuni cochete. Cu atat mai mult cu cat alegi modele in culori speciale precum alb sau argintiu. De codita fiecarui dovlecel, leaga un ravas care sa aduca zambetul pe buze invitatilor tai.

Dovlecei nunta
Dovlecei nunta

Tu ce ai alege?

  • Distribuie