Maya Fashion – Kefalonia, un shooting la superlativ

Posted on

Gata si shootingul pentru cea de-a doua colectie Maya Fashion. Si totul a fost la superlativ. Atat vremea, cat si locatia s-au dovedit ideale pentru pozele pe care in curand le vom impartasi cu voi.

Deocamdata, nu va putem oferi decat un teaser. Insa, va garantam ca din asteptarea pentru noile modele nu a mai ramas mult.

In ceea ce priveste insula Kefalonia, putem afirma cu tarie ca este de vis. Din prima clipa in care pasesti pe al ei taram, te lasi invaluit de atmosfera de vacanta. Si desi am muncit ore in sir pentru ca totul sa iasa perfect, pentru a scoate cat mai bine in evidenta detaliile rochiilor de mireasa, nu putem spune ca nu am savurat farmecul insulei.

Privirile ne-au fost incantate de peisaje superbe, fapt care ne-a ajutat sa uitam de griji, de stres, de agitatia in care suntem prinsi adesea. Si noi, la fel ca si voi.

Si ne-am bucurat sa vedem cum rochiile noastre au aratat perfect pe Raluca Mos si Claudia Benu. Si la fel vor fi si in momentul in care vor fi imbracate de voi, in ziua unuia dintre cele mai asteptate evenimente.

Si nu putem incheia fara sa mentionam inca o data cat de recunoscatori suntem oamenilor pe care i-am avut alaturi, pentru rabdare si profesionalism. Ne place sa vedem cum echipa noastra ramane unita an de an, cautand in permanenta sa aduca rezultate perfecte.

Rezultate perfecte la shooting datorita oamenilor pe care ii avem alaturi

Si credem ca deja stiti cine sunt protagonistii: designerul Mariana Florea – fara a carei pricepere nu am putea avea parte de aceasta colectie superba, Cristi Iancu – fotograful care gaseste mereu cadrele perfecte pentru modelele noastre, Raluca Mos si Claudia Benu – care fac parte din familia Maya Fashion si bineinteles, oamenii carora nu le scapa niciun detaliu: makeup artistul Ionela Dumitru si hairstylistul Sebastian Calinescu.

Acestea fiind zise, am inserat aici cateva cadre care sa va ajute sa va dati seama cum au decurs lucrurile. Si fiti cu ochii pe noi. Vom reveni cu detalii.