Maya Fashion Mariage Fest 2020 – spunem prezent la editia cu nr. 30

Posted on

Am dat startul evenimentelor 2020 si se anunta o perioada destul de aglomerata pentru echipa noastra. Asa ca in acest articol o sa vorbim putin despre Maya Fashion Mariage Fest 2020, o editie pentru care ne-am pregatit de la inceputul acestui an.

Si marturisim ca suntem nerabdatori sa ne reintalnim cu expozantii si organizatorii, dar si sa cunoastem viitoarele mirese. Asa ca am pus deja in bagaje vibe-ul pozitiv si toate elementele care ne vor face standul primitor.

Maya Fashion Mariage Fest 2020 – Unde va avea loc evenimentul?

In acest weekend 31 ianuarie – 02 februarie 2020, va dam intalnire la evenimentul care se anunta unul dintre cele mai importante targuri de nunti. Asa cum v-am obisnuit, gazda va fi Palatul Parlamentului, unde va asteapta cea mai mare suprafata expozitionala.

Scopul evenimentului este de a aduce laolalta expozanti de renume din tara si din Europa, printre care ne facem o deosebita placere sa ne numaram.

Editia Mariage Fest de anul acesta este una speciala, fiind cea cu numarul 30.

Rochii de mireasa
Rochii de mireasa

Discounturi speciale pentru viitoarele mirese

Desi perioada sarbatorilor este lasata demult in urma, noi ne-am propus sa venim cu surprize.

Oferim, astfel 10% discount tuturor mireselor care aleg sa-si comande rochia de vis la targ, si achita un avans de 50% din pretul modelulului ales.

Toate modelele noastre din colectiile 2020: Trulli Romantic & Nostalgia va asteapta sa le probati.

Targ Mariage Fest
Targ Mariage Fest

Nu uitati, ca brandul nostru va ofera posibilitatea de a opta pentru o combinatie de elemente din modele de rochii de mireasa existente, astfel incat sa aveti rochia de vis.

De asemenea, dorim sa va informam ca Maya Fashion realizeaza la comanda doar creatiile proprii.

Toate aceste aspecte si multe altele le vom discuta la targ.

Pana atunci, insa, va reamintim ca trebuie sa aduceti cu voi bunadispozitie si sa fiti pregatite pentru a proba rochiile de mireasa Maya Fashion, de care suntem siguri ca va veti indragosti!