Maya Fashion 2018 – Shooting pe taramuri de basm

Posted on

Suntem entuziasmati sa va anuntam ca am terminat shooting-ul pentru colectia Maya Fashion 2018. Au fost cateva zile pline, intense, de o incarcatura emotionala formidabila. In razele blande ale soarelui stralucitor rochiile noastre au prins viata purtate cu eleganta specifica de superbele noastre modele Andreea Pro si Raluca Mos.

Pentru prima oara ne-am bucurat de profesionalismul si inspiratia make-up artistei Maya Florea care a facut o treaba foarte buna adaugand acel strop de nou si viziunea artistica proprie care a completat foarte bine tinutele Maya Fashion 2018.

Le multumim fotografului Cristi Iancu pentru profesionalismul si creativitatea de care da dovada la fiecare shooting si hair stylist-ului Sebastian Calinescu pentru pasiunea pe care o depunde in aranjarea fiecarei suvite in parte. Multumim intregii echipe si oamenilor minunati care fac parte din echipa Maya Fashion.

V-am promis ca revenim cu imagini ale destinatiei alese, Lago di Garda – Italia, asa ca va lasam sa va bucurati de ele. Abia asteptam lansarea colectiilor Maya Fashion 2018! Voi?

Foto ©Cristi Iancu
Foto ©Cristi Iancu
Foto ©Cristi Iancu
Foto ©Cristi Iancu
Foto ©Cristi Iancu
Foto ©Cristi Iancu