Masuri impotriva Covid-19 by Maya Fashion

Posted on

Cand faci ceea ce iti place, cand pui pasiune in fiecare model pe care il creezi, cand cauti mereu sa vii cu ceva diferit… este greu sa renunti. Si alegi sa lupti cu entuziasm si optimism pentru a-ti indeplini misiunea: aceea de a vedea femei superbe, purtand rochii elegante intr-una dintre cele mai importante zile ale vietii lor. Asa ca dragile noastre, avem de facut un anunt important privind Covid-19: NU RENUNTAM!

Echipa Maya Fashion isi continua activitatea, atat in Craiova, cat si in Bucuresti. Mai mult decat atat, nu vom suspenda nici activitatea din atelier si nici pe cea din magazine. Suntem alaturi de voi si ne vom onora cu drag toate comenzile primite.

Insa, avand in vedere faptul ca ne dorim sa ramanem cu totii sanatosi, am implementat urmatoarele masuri de siguranta pe care avem rugamintea sa le respectati.

  1. Atat noi, cat si voi, trebuie sa ne igienizam corect mainile, inainte de a proba rochiile. Asa ca sediile noastre sunt dotate cu dezinfectant.
  2. Ne ocupam serios de curatenie. Inca de la inceput am avut grija de aspectul atelierului si magazinelor noastre. Insa, incepand cu aceasta luna, am crescut numarul sesiunilor de curatenie, folosind produse de calitate. Mai mult decat atat, asiguram dezinfectarea tuturor suprafetelor de contact dupa fiecare clienta in parte.
  3. Tot din motive de siguranta, va rugam sa respectati orele programarilor pentru probe si sa nu veniti insotite de mai mult de o persoana.
  4. Persoanele care doresc sa vada rochiile disponibile in magazine sau sa plaseze personal o comanda, pot veni insotite de cel mult doua persoane.
  5. Incercati, pe cat posibil sa nu atingeti produsele din magazine, daca nu aveti programata o proba. In acest sens, puteti cere ajutorul personalului nostru specializat.
  6. Recomandam purtarea de masti medicinale cu rol de protectie pe toata perioada probarii rochiilor, dar si atunci cand veniti in magazin pentru a vedea modelele noastre.
Covid-19
Covid-19

Tot din motive de siguranta, programul Maya Fashion din aceasta perioada este urmatorul:

Maya Fashion Craiova

Luni – Vineri 10:00 – 18:00

Sambata: 10:00 – 15:00

Maya Fashion Bucuresti

Luni – Vineri 11:00 – 19:00

Sambata: 10:00 – 16:00

Dincolo de toate acestea, in cazul in care aveti simptome ce ar putea fi provocate de Covid-19, raceala sau gripa, va rugam sa ne anuntati. Putem reprograma intalnirile stabilite. Acelasi lucru este valabil si daca v-ati intors de curand din tari afectate de pandemie.

Acestea fiind zise, nu lasati Covid-19 sa strice entuziasmul unui eveniment unic. Mergem mai departe, cu capul sus!

Sa ne vedem sanatoase!