Magazin de rochii de mireasa – Maya Fashion isi reia activitatea din 16 Mai 2020

Posted on

Daca ati urmarit activitatea noastra de pe Facebook, ati observat probabil cat de dor ne-a fost de voi. Si va continua sa ne fie, pana pe 16 Mai 2020, cand ale noastre magazine de rochii de mireasa din Craiova si Bucuresti se vor redeschide.

Asa ca asteptam cu drag sa stingem acest dor si sa ne revedem. V-am pregatit si o surpriza: o reducere de 10%, valabila pe durata lunii Mai.

Suntem siguri ca avem multe de povestit si de planificat si recunoastem ca suntem entuziasmati si, in acelasi timp, emotionati. E ca un fel de reinaugurare, un nou inceput.

Magazin rochii de mireasa Maya Fashion
Magazin rochii de mireasa Maya Fashion

Ne-a lipsit enorm activitatea noastra, desi am incercat pe cat posibil sa fructificam timpul pe care l-am avut la dispozitie.

Am continuat sa schitam modele noi de rochii, pe care abia asteptam sa le vedem cum prind contur in colectia viitoare. Am pastrat legatura cu miresele si am incercat sa le oferim suportul moral de care stim ca au avut si au nevoie in aceasta perioada.

Am aranjat pozele din portofoliul propriu si am impartasit cu voi, pe Facebook si Instagram, momente pline de amintiri frumoase.

Si apropo de magazin de rochii de mireasa, ne-am gandit la cateva solutii de imbunatatire a experientei noastre cu voi si despre cum sa o ducem la superlativ. Insa, preferam ca deocamdata sa nu dezvaluim mai multe.

Vrem sa va vedem cu drag purtand modele elegante din colectiile noastre si vrem sa fiti multumite de alegerea facuta.

Rochii de mireasa Maya Fashion
Rochii de mireasa Maya Fashion

Vom pastra masurile de siguranta impotriva COVID-19!

Desi ne vom relua, usor, usor, activitatea, suntem perfect constienti ca inca nu este cazul sa ne relaxam pe deplin.

Asa ca vom pastra in continuare masurile de siguranta despre care povesteam la inceputul declansarii acestei teribile pandemii. Mai multe despre acest subiect puteti afla aici. Ba mai mult, vom cauta sa le imbunatatim.

Astfel, promisiunea noastra este ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru a va proteja pe voi si pe noi.

Pana atunci, nu ne mai ramane decat sa va uram sa aveti grija de voi. Sa ne revedem sanatosi si mai responsabili!

Cumparati de la producatori locali
Cumparati de la producatori locali

Impreuna – impotriva COVID-19!

Salvati producatorii din Romania – Va indemnam sa cumparati produsele MADE IN RO.