Machiajul de mireasa in 2016

Posted on

 

In ceea ce priveste tipurile de machiaj de mireasa in voga in 2016, machiajul clasic se mentine in top, pe langa el strecurandu-se si elemente de noutate. Sa aruncam o privire la trendurile anului 2016.

1. Cat Eye alungit
Machiajul de tip Cat Eye, care iti confera eleganta si senzualitate, este la moda si in 2016. Linia de tus va fi mai groasa si mai alungita decat in anii trecuti, creand un efect dramatic.

cat-eye-machiaj-mireasa

 2. Pometi de piersica
Naturalul nu iese nici el din joc. Fardul de obraz de culoarea piersicii iti va conferi un aspect proaspat si romantic.

machiaj-mireasa-piersica

 3. Machiaj monocromatic
Acest tip de machiaj presupune folosirea aceleiasi nuante atat pentru fardul de ochi si obraz, cat si pentru ruj. De aceea, daca alegi acest machiaj, nu este indicat sa alegi o culoare puternica, ci una calda si pastelata. In caz contrar, vei obtine un aspect fals si nu tocmai potrivit pentru ziua nuntii tale.

Pretty lady with madonna lily

 4. Ochi metalici
Nuantele metalice vor da un aspect de prospetime tenului tau, iar tu vei obtine o iluzie de marire a ochilor.

machiaj-mireasa-nuante metalice

 5. Nuante de pamant
Nuantele de pamant, de la bej deschis si nisipiu pana la maro metalizat se numara printre recomandarile make-up artistilor pentru anul 2016.

machiaj-mireasa-nuante-de-pamant

 6. Buze retro
Rujul rosu face parte din nunatele care nu se vor demoda niciodata. Ai grija insa daca alegi un astfel de ruj: restul machiajului trebuie sa fie subtil si trebuie folosite nunate cat mai apropiate de cele ale pielii.

machiaj-mireasa-retro

Tu ce tip de machiaj vei alege pentru nunta ta?